reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Luuzna mi też wyszedł posiew dodatni paciorkowiec beta-hemlizujący z grupy B
Dla pewności powtórzyłam dzisiaj wynik..zobaczymy, usg tez miałam bo chciałam, maluszek dalej pupka w dole..Jak mam tego paciora to ja już CC wolę..niech się nie obraca:-)Lepiej,żeby się nie zakaził..

ja sie dopiero jutro dowiem jak sie sprawy maja !! juro oczywiscie wizyta i usg no i sie okaze czy w pon do szpitala ... narazie leze co by nie miec mega opuchnietych nog :) po 2 dniach z nogami w gorze efekt jest widzialny :)

wika no mam nadzieję, chociaż czarno to widzę. Może w takiej sytuacji położne będą łaskawsze, chociaż wątpię, bo nie ja jedna tam będę leżała to więcej roboty dla nich. Ehh...

No moje bratowa jak juz wiesz rodzila na lubartowskiej tez cc miala i sama musiala sobie zmieniac co chwile posciel itd nie pomagali w niczym :crazy:na szczecie rodzinka mogla przychodzic ;-) to jej pomagali ;-)

reklama
Do góry