Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie, przewaznie jak jest dzidzius to slodko pachnie olejkiemhaha najlepsze jest to że rodzice się do tego zapachu po prostu przyzwyczajają, dopiero goście informują domowników o zapachach;-)
Osttanio jak koleżanke z dzidziusiem odwiedziłam to taki fajny zapach mleczka był w mieszkaniu- zapach małego brzdąca![]()
zobaczylam zajawke i wymiekam, nie ogarniamdobra...zaczynaja sie Rozmowy w toku![]()
To może Mój też faktycznie czuł główkę Małej:-) Waga Małego całkiem całkiem, pewnie nadgoni ładnie za jakiś czas.Już po wizycie, kolejna za 2 tygodnie 8.12
Waga małego 2450 g
Jeszcze tydzień do 36 tygodnia mam brać cordafen ,potem odstawić i ''wola Panie Twoja'' Szyjka krótka, główka małego wyczuwalna palcemna następną wizyte mam zrobić HBS, WR, i posiew na paciorkowce
echhh...mam nadziję....ale nie lubie być tak nie zorientowana w temacieEliza na pewno wszystko da sie załatwić jeszcze w szpitalu, nie Ty jedna w takiej sytuacji jestes i na pewno pielegniarki podpowiedza co masz zrobić.

No niezłe te rozmowy w toku dzisiaj....
ludzie to maja za przeproszenie nasr..e w głowach