reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Czesc dziewczyny !!!!!!!
A dzis odbebnilismy pierwszy spacerek :) Ale dumnie paradowalam z wozkiem ,normalnie klocilismy sie kto ma wozek prowadzic ahhahah kazdy chcial ,tatus ,mamusia i na dodatek Patryk tez chcial ! Filipek zjadl ubralam go i caly spacerek przespal sobie smacznie :) w domu obudzil sie i odrazu zazyczyl sobie drugiego cycka ...
Jutro oczywiscie tez spacerek :)

NO i mamy nowa mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ale fajnie :)

reklama
uuu Cherie moze niech ktos to zobaczy...

chociaz ja tez sie juz tak przyzwyczailam do lactacydu ze juz nic innego mojej malej nie podchodzi;-)

a moj maly bryka po popcornie jak szalony:-D

Czesc dziewczyny !!!!!!!
A dzis odbebnilismy pierwszy spacerek :) Ale dumnie paradowalam z wozkiem ,normalnie klocilismy sie kto ma wozek prowadzic ahhahah kazdy chcial ,tatus ,mamusia i na dodatek Patryk tez chcial ! Filipek zjadl ubralam go i caly spacerek przespal sobie smacznie :) w domu obudzil sie i odrazu zazyczyl sobie drugiego cycka ...
Jutro oczywiscie tez spacerek :)

NO i mamy nowa mamusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ale fajnie :)
ale wam zazdroscimy ze juz po szczesliwym rozwiazaniu mozecie sie cieszyc soba:-)

mój też niech się już wykluwa bo ani z łóżka wstać nie mogę, tak mnie bolą mięśnie, pachwiny, nogi... bujam się na boki. i ten okropny katar!
a na dodatek nie wiem co mi jest, ale tak mnie swędzi łechtaczka, że nie mogę... co chwila mnie mąż przemywa chusteczkami Lactacyd... w ogóle spuchłam na dole. jakaś infekcja? a może uczulenie? przez kilka dni stosowałam żel do higieny intymnej z Perfecta Mama (wcześniej Lactacyd), może to to?

Wydaje mi sie ze moze to jakies uczulenie kurcze ! Jezeli zmienialas plyn do higieny to moze to to ?:confused2:

:-)czesc dziewczynki:) no to sie nam ladnie woreczek rozwiazuje:) gratulacje dla Moki i czekamy na wiesci od kory:)..... ciekawe kiedy moja kolej nadejdzie:):-)

ja bylam u mamy... ale taaaaaaaaaka zmeczona jestem ze szok... dlatego juz sie wykapalam lozeczko mam poscielone i zaraz sie klade......... jutro musze wstac rano na badania( hbs, wr) mam tylko nadzieje ze nie bedzie duzych kolejek... bo juz nie mam cierpliwosci do przesiadywania w poczekalniach:-)

helou,
a ja bylam na spacerze, super pogoda byla,
mala mi sie osunela, czuc ja naprawde nisko,
do tego mam skurcze i bola boki, ale skurcze nieregularne bardzo
wiec obserwujemy ale to raczej proba :)

reklama
Cherie, u mnie w szkole rodzenia położna mówiła, że obrzęk i zasinienie pochwy jest jednym z objawów zbliżającego się porodu. Tylko to swędzenie nie pasuje :-(

Do góry