reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no wlasnie tak myslalam,ze tak sie to robi.tak zrobilam,ale widze,ze nie wyswietla.musze jeszcze raz spojrzec na te ustawienia.dzieki sylwik1987.

reklama
nessi przynajmniej troche ci ulzy ... a jutro rwanie ?? w niedziele ??

Tak jutro bo dzis mnie męczyć nie chciał juz, ze 3 godz rwać i szyć będzie ...... a jutro dlatego, że to Prywatny ostry dyżur stomatologiczny :) mam nadzieję, że juz bólu takiego nie będzie, :tak: po rwaniu ......

Mnie sie z dentysta udalo w czasie ciazy,uniknac oczywiscie.Poza tym w Irlandii dentysci sa tacy drodzy!
Ja mieszkam w county Tipperary,jakies 40 km od Limericku.Mala miescina,ale swiety spokoj mam oprocz wstretnego smieciarza,ktory nie raczyl zabrac naszych smieci dzis.Musial mi cienienie podniesc z rana.:crazy:

jesteśmy w domu nareszcie. mam tylko chwilkę bo zaraz pora karmienia :-) Mała jeszcze troszki żółta, ale nas puścili. A o porodzie to może nie będę pisać, bo jeszcze się któraś rozmyśli ;-) A tak serio, to napiszę jutro.

Google wie wszystko.Zrobilam suwaczek wg instrukcji.Proba suwaczka...Podziwiam was,ze mozecie tak dlugo siedziec.ja,chcbym caly dzien nic nie robila,to 22-23 i musze isc spac.Moja corcia wysysa ze mnie cala energie.Dzis w szczegolnosci mi daje popalic...

jesteśmy w domu nareszcie. mam tylko chwilkę bo zaraz pora karmienia :-) Mała jeszcze troszki żółta, ale nas puścili. A o porodzie to może nie będę pisać, bo jeszcze się któraś rozmyśli ;-) A tak serio, to napiszę jutro.

ale najwazniejsze ze juz w domku !!! a Zosia jest sliczna !!

a popatrzcie co ja znalazlam - NARESZCIE !! duzy wybor w jednym miejscu i do tego nie taka droga przesylka !!

Biustonosze do karmienia - Bielizna ciążowa i poporodowa, staniki,koszulki dla kobiet karmiących

reklama
Niestety 2 z 3 metod "S" sie nie sprawdziły, zaraz idę próbować ostatniej z mężem:tak:

Jutro ostatni dzień naszej wolności, a trzeba wysprzatać dom dla dzidziusia.
Ciężko mi uwierzyć że pewnie wieczorem w poniedziałek bede się miotać z małym przy cycku:szok::-D

Dobranoc

Do góry