reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Fenix, coma, lanjaa oraz kora30. Dziewczyny macie juz dostep do zamknietego. Zapraszam serdecznie do pogaduszek:)
jua też chce ja też chcę :tak:
juz kiedys pisałam do mea o dostęp do albumu i zamknietego ale kazała czekac wiec czekam juz z 3 miesiące i pewnie o mnie zapomniała

no chyba że mnie tam nie chcecie trudno jakoś naucze sie z tym żyć:-)

juz kiedys pisałam do mea o dostęp do albumu i zamknietego ale kazała czekac wiec czekam juz z 3 miesiące i pewnie o mnie zapomniała

;-) Nie boj zaby .
Do zobaczenia soon na zamknietym - mam nadzieje!

To sie w koncu udzielilam na glownym hihi

Ola bardzo mi przykro że zapomniałyśmy o tobie:(
Jeszcze trochę cierpliwości..przy najbliższej okazji na pewno bedziesz na liscie!
I pisz jak najczęściej żebyśmy pamietały :)

Witam się serdecznie po dłuższej nie obecności. Wyjechałam z Julką do rodziców na wieś, bo już miałam serdecznie dość miasta, upałów i całych dni spędzonych sama z dzieckiem (mój mąż pracuje do późna). Powiem Wam, że odpoczęłam, tylko tam niestety nie mam internetu. Wróciliśmy w środę i nie mogłam dojść do ładu z praniem, prasowaniem, sprzątaniem itp. Tylko Was trochę podczytywałam, ale nie miałam czasu nic napisać. Jutro znów wyjeżdżamy, ale tylko na weekend, w niedzielę wieczorem wracamy. U nas wszystko ok :)

Fenix, coma, lanjaa oraz kora30. Dziewczyny macie juz dostep do zamknietego. Zapraszam serdecznie do pogaduszek:)

Ooo co za niespodzianka :) Dziękuję bardzo :tak: Wieczorem zajrzę i coś więcej napiszę, bo właśnie budzi się moja gwiazdka:-)

Witam się serdecznie po dłuższej nie obecności. Wyjechałam z Julką do rodziców na wieś, bo już miałam serdecznie dość miasta, upałów i całych dni spędzonych sama z dzieckiem (mój mąż pracuje do późna). Powiem Wam, że odpoczęłam, tylko tam niestety nie mam internetu. Wróciliśmy w środę i nie mogłam dojść do ładu z praniem, prasowaniem, sprzątaniem itp. Tylko Was trochę podczytywałam, ale nie miałam czasu nic napisać. Jutro znów wyjeżdżamy, ale tylko na weekend, w niedzielę wieczorem wracamy. U nas wszystko ok :)

Ooo co za niespodzianka :) Dziękuję bardzo :tak: Wieczorem zajrzę i coś więcej napiszę, bo właśnie budzi się moja gwiazdka:-)

to super ze wypoczelas:) tak sie wlasnie wczoraj zasnanawialam co sie z toba dzieje:) to ze neta nie bylo to chyba z jednej strony dobrze:)

hej kobitki
niedawno był temat o chodzikach i dzis w ; między nami rodzicami; powiedzieli że lepsze sa takie pchacze myślę że wiecie co mam na myśli no i ja takie coś mam od znajomej
zupełuie o tym zapomniałam i tak się zastanawiam czy już to Alankowi wyciągnąć czy jeszcze nie za wczeSnie
Alanek już raczkuje i podciąga się na nóżki np przy kanapie albo w łóżeczku ale nie wiem czy jest już gotowy na taką zabawkę co myslicie?

a ja na 4 do lekarza pokarze tA plamke co ma na główce zobaczymy co powie?

spokojnie kochana.. fakt widze ze jestes juz dluzszy czas... ale bardzo rzadko sie pojawiasz.... ostatnio sie tak nagle pojaiwlas co nas bardzo cieszy:) tamte 4 dziewczyny systematycznie sie udzielaja... dzien w dzien.. takze na pewno przyjdzie kolej na Ciebie:)

reklama
hej kobitki
niedawno był temat o chodzikach i dzis w ; między nami rodzicami; powiedzieli że lepsze sa takie pchacze myślę że wiecie co mam na myśli no i ja takie coś mam od znajomej
zupełuie o tym zapomniałam i tak się zastanawiam czy już to Alankowi wyciągnąć czy jeszcze nie za wczeSnie
Alanek już raczkuje i podciąga się na nóżki np przy kanapie albo w łóżeczku ale nie wiem czy jest już gotowy na taką zabawkę co myslicie?

a ja na 4 do lekarza pokarze tA plamke co ma na główce zobaczymy co powie?

tak dokladnie wiemy o czym mowisz i tez uwazam ze to duzo lepsze:)
powodzenia u lekarza.

Do góry