Hej dziewczynki :*
Dzisiaj pozno wchodze bo przyszla do mnie zona brata ciotecznego z dzieciaczkami

Wiec nie wchodzilam wczesniej
Mła dziękuje za info od Salsik. Ciesze sie ze wszystko ok, tylko szkoda ze nie widziala swoich ksiezniczek
U nas nocka dzisiaj tez super, wstalam tylko 2 razy na siku ale potem szybko zasnelam i pospalysmy z Mariczka az do 9.30

Wlasciwie to juz chyba sie przyzwyczailamdo tych nocnych wycieczek do WC bo juz mitak bardzo nie przeszkadzaja
Inka ja tez biore fenoterol i na poczatku tez takie mialam objawy ale z dnia na dzien jest coraz lepiej
2701 ja w pierwszej ciazy tez czekalam az laskawie ktos bedzie chcial mnie przepuscic w kolejce a teraz sie wpycham. Nawet nie pytam o zdanie tylko zalatwiam swoje w rejestracji a potem wchodze jak ktos wyjdzie imam gdzies gadanie innych ludzi.
Dagne wspolczuje snu,ja w ciazy z Marika pod koniec tez mialam takie straszne sny. Albo po raz kolejny poronilam,albo urodzilam martwe dziecko i tak w kolko, potem az sie zaczelam zasypiac i sie meczylam strasznie..
Dagne Oluchna ja tezmusze zrobic pare prac zaliczeniowych do szkoly i sie jakos zebrac nie moge a czasu coraz mniej;/
Dorcia ja w ciazy z Marika od 34 tygodnia chodzilam z rozwarciemi urodzilam przed terminem. Zreszta teraz tez jest rozwarcie na 2 cm i jeszcze skracajaca sie szyjka i twardnienia brzucha wiec pewnie tez urodze wczesniej. Ale mamnadzieje ze bedzie to po 38 tygodniu
Asienka ja czuje sie tak samo,klade sie spaczmeczona, wstaje zmeczona, wszystkomnie denerwuje,nic zrobic niemoge bo zaraz boli brzuch.Tyle ze ja mam jeszcze malutka Mariczke ktora zajmowac siemusze.Troche pomaga mi mama, ale wiadomo jak to jest. Ja wiecznie nazywam siebie "niepelnosprawnym hipopotamem" bo tak sie czuje,nic zrobilc sama niemoge i czuje sie wieeelka.
Inka wszystkiego najlepszego duzo zdrowka kochana
Phelania gdzie bedziesz rodzila?? Na kiedy masz termin?
Sosnowiczka ja tez nie mam jeszcze zadnych badan do szpitala,pewnie teraz na wizycie dostane juz skierowania
No wlasnie ja sie przepycham w przychodni ale jakos w supermarkecie nie potrafie
Izu ja poprostu wrzucalam butelki smoczki i inne takie rzcezy do gotujacej sie wody i gotowalam 5 minutek