Nie doczytam znow

moze jutro wiczorkiem poczytam a ksiazke BB

tylko 25 stron

zazwyczaj nadrabialam a komorce ale ostatnio oszczedzalam ja bo przekroczylam limit internetu bedac ciagle na BB
Ale najwazniejsze sprawy najpierw!
Agapa strasznie mi przykro z powodu wypadku u twojeh corci! Nie zdreczaj sie, moglo zdarzyc sie najbardziej przezornemu ale oczywscie tzymam ciuki za przeszczep i jestem pewna, ze wszystko bedzie ok

uwazaj na siebie ;-)
Mla ja tez czuje taki bol w okolicach lonowych i ostatnio te klucia

, ktoras z was pisala, z to oznaa skracajacej sie szyjki, to prawda?
MamaOskarka historia z jajkiem super

usmialam sie wiec dziekuje bo bylo potrzebne ;-)
Sergi jak sesja i rozmowa z landlordem? Mam nadzieje, ze nie robil problemow?
Zabka nie przeforsuj sie przeprowadzka ale gratuluje odwagi

ja przeprowadzalam sie teraz w 6 mesiacu i bylo mi ciezko a ty juz na prawie finiszu wiec tym bardziej podziwiam
Ja z mama w domu

niby ja nic nie boli jako tako tylko kregslup na dole i kosc ogonowa ale to chyba od lezenia

Wogole mala usuwana macice i podszywana szyjke bo po 5 porodach i ciezkiej pracy fizycznej po tylu latah zaczelo jej to wszystko wypadac (doslownie

). Ter minimum 8 tygodni na zwolnieniu i jestem ciekawa czy usiedzi bez dzwigana, przeciazania sie itd

no ale juz z gorki i wazne, ze po wszystkim wiec dziekuje za tzymane kciuki
Ja jestem tak przeziebiona, ze masakra

ale....... Kolo mojen mamy jest magiczny polski sklep i turek ma tam nezla apteke

udalo mi sie kupic jedyny w swoim rodzaju (widac, ze jestem zdesperowana

)
*spam* 
lek dla kobiet w ciazy i karmiacych, syropek

juz dwa razy wzielam, pewnie starczy na kilka dni tylko ale moze to, i jutro syrop z cebuli i jakos dam rade

dobrze, ze temperatury ne am bo juz sie balam o oskrzela :-( wogole syrop dwa razy tyle co w polsce ksztuje no ale co zrobic :-(
Spie dzis u mamy albo raczej nie spie

i juz nie wiem co ze soba robic, chiciaz troche sobie was nadgonilam i popisalam bo az glupio mi bylo :-

zawstydzona/y:
A wlasnie, pytanko odnosnie nospy bo tez dostalam u turka

to aka zwykla no spa do kupienia w aptece tak? Osatnio czesciem mam skurcze i brzych twardy jak skala wiec wzelam. Kiedy radzili wam brac lekarze i jak czesto? Tu nie mam kogo sie zapytac

jak dzis poszlam do angielskiej apteki i chcialam leki na przeziebenie dla mne to pani dala mi ....paracetamol

Ok, klade sie moze zasne, buziaki i do uslyszenia