reklama

Grudzień 2011

reklama
No dość tego gnębienia przywoływanymi pysznościami! Lecę zmordować męża. Dziś stwierdziłam, że musimy białą armię często nasyłać. Stwierdził, ze go wykończę, ale będzie to piękna smierć - smierć przez bunga-bunga jak to w futuramie kiedyś nazwali :)

Dobrej nocy dziewczynki!

No dość tego gnębienia przywoływanymi pysznościami! Lecę zmordować męża. Dziś stwierdziłam, że musimy białą armię często nasyłać. Stwierdził, ze go wykończę, ale będzie to piękna smierć - smierć przez bunga-bunga jak to w futuramie kiedyś nazwali :)

Dobrej nocy dziewczynki!

Cos czuje, ze bede miala dzis 'mokre' sny przez ciebie :-D:-D

Mla its ok :)))), ja wiem, ze nick dlugi, jak sie rejestrowalam wszystkie nicki byly zajete i nagle olsnienie, zaroweczka sie zapalila i wpisalam i nie byl zajety, wiec PPM moze byc I like it :)))

smazcie kochane i smacznego zycze, najesc sie nimi mozna :-D

Rojku a tak btw zazdroszcze, ze mozecie, mi teskno to bliskosci z mm :)))), ale zakaz mamy stanowczy, wiec moj malz cierpliwie czeka na lepsze czasy... :))) a napisalam wczesniej, ze mam 4 marzenia, bungee, tatuaz i dwa inne, coz jednym z nich jest poporodowa eksploatacja mojego szanownego malzonka, o ile starczy nam sil przy dwojeczce szkrabow, oczywiscie buzka mm sie cieszyla jak mu to oznajmilam i czkea biedaczek na lepsze czasy :-D
wiec udanej zabawy :))))

reklama
A ja myślę, że wyeksploatuję delikatnie mojego chłopa w podobnym czasie co Rojku :) czyli koło 37tyg :) teraz się boję, zresztą już kiedyś pisałam, że brak mi ochoty ostatnimi czasy, ale sądzę że świadomość, że dzięki sexikowi Malutka może pojawić się wcześniej spotęguje moją żądzę ;D pomału zaczynam pragnąć mojego faceta na nowo :)

Dobranoc mamusie :) do jutra :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry