reklama

Grudzień 2011

Czytam was i czytam ,ale sama dziś za bardzo nie mam weny na pisanie, wszystko mnie boli-brzuch, kręgosłup, nogi i spać mi się chcę, któraś z was wspominała o śniegu??? Buuu ja nie chcę.
Również trzymam kciuki za SALSIK i mam nadzieję, że wszystko z dziewczynkami zakończy się pomyślnie.

reklama
Zaczne od końca czyli &&&& za dziewczynki Salsik.
I ukatrupie Was za te teksty o seksie - u nas posucha straszna. Ja na razie nie mogę, mężolek to już chyba nie pamięta po co TO ma między nogami.
Jak Was czytam to już wystarczy, że chwilkę moja wyobrażnia podziała i macica mi sie stawia.
Wizytę mam w poniedziałek za tydz to zapytam czy mi wolno, bo pewnie już pajęczyna mi sie tam zebrała.
Spojenie mnie dzisiaj mega boli i podczas przewracania sie z boku na bok strzela mi między nogami jak starej babci - normalnie sie rozejdę.

Helol!:-)
Rzeczywiscie zimno jakos.... brrr....:baffled:
Pyszczku, dobrze, ze sie odezwalas... troche bylo niepokoju.... i oczywiscie dobrze, ze z toba i malenstwem wszystko ok.:tak:
Izi, fajnie, ze impreza udana.... pewnie poszlo z kilka butelek... Piccolo....;-)
Mamooskarka, wyjazd profesjonalnie zorganizowany;-)... a moze to miala byc szkola przetrwania, a nie koncerty.....;-) A tak na powaznie - szlag trafia czlowieka, bo nic nie mozna w tej chwili zrobic....:crazy:
Inka, trzymamy kciuki, aby sie udalo wydostac ze szpitala!:tak:
Rojku, mam nadzieje, ze noc byla stosunkowo udana i zdasz jakas mala relacje;-)
Mla, moj M rzeczywiscie w polowie wyjazdu, kontakt sredni, tzn glownie smsy, wczoraj dowiedzialam sie, ze bola go zebra, bo sie potlukl gdy gonil w gorach jakies zwierze... :rofl2: Grunt to miec fantazje....
Milego dnia!
widzisz co mi przyszlo,balety,a ja zadnych procentow nie moge...ale se odbijemy dziwczynki:):):)

Przywiozła i wódkę i wino i chałwę:-) Wódka nie wiem dla kogo bo mnie nie wolno a i zresztą tak bym się bała pić tych Ruskich atomów:-D Powiedziała, że wódka z wyższej półki u nich a zapłaciła za nią 180 rubli, czyli jakieś 20 zł.:-)

No ale chałwa naprawdę rewelacja!! co prawda w kolorze przypomina brudną szmatę (dosłownie) ale naprawdę niebo w gębie:tak:
szmata nie szmata wazne ze smakuje:):):)
a ja jade na zakupy i chyba do lidla pojade,bo oczywiscie musze zjesc chalwke:):)dzieki za smaka:P

asienka,to wszystkiie dzis chalwa na deser??czy ktos sledzia z czekoladaa:)
kochana tzrymam kcuki..a TY gdzie pociagiem naginasz??
2701..mowia ze jednym sie obniza 2 tygodnie przd porodem,innym sie obniza w 38 tygodniu bo dziecko sie szykuje do porodu..ale to wiesz kazdy ma inaczej:)
inka dobrze ze wychodzisz:)
salsik tzrymaj sie bedzie dobzre zoltaczka to normalna sprawka!!tzrymam kciuki!

tez jestem ciekawa czy olluchna juz zaczyna..na suwaczku ma 33tc a obliczyli jej na 37;/

kciuki za wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny z tym sexem to jesteście okrutne:( Ja nie mogę a mam taka wielką ochotę. Zresztą nie tylko ja bo mój P też. Ale pamiętam jak w ciąży z Marika dostałam w 38 tygodniu zielone światło od swojej gin to tak wymeczylam tego mojego mężczyznę że juz czasami się wymigiwal a ja szłam w zaparte:)Ale pomimo tego i mycia okien i chodzeniu po schodach myciu podłóg na kolanach nie urodziłam wcześniej bo 1 dzień przed terminem ale dodam że od 32 tygodnia byłam na podtrzymaniu. Zobaczymy jak teraz będzie :) Ale tak poważnie to te które mogą niech używają bo biała armia rozmiekcza szyjke i potem poród mniej boli:)

Ja normalnie pluca zaraz wypluje albo Ben wyskoczy gora :-( kaszel meczy mnie okropnie, niby luzny juz ale jak zaczne to nie moge skonczyc a teraz skurczyki mnie lapia :angry: czy takie ciagle napinanie miesni brzucha ma jakis wplyw na dziecko? Biedaczek pewnue ciagle jest sciskany gdy zaczynam kaslac bo brzuch mi sie napina :zawstydzona/y: wizyta u znachora jutro bo dzis juz miejsc nie bylo :baffled:

Biedna, Lysa :( Nie chciałam Cię zniechęcać, bo z Twoich opisów wynikało, że syrop działa, ale moim zdaniem on się nie nadaje nawet do spłukania toalety :/ Nie mówiąc juz o tym czosnkowym posmaku.... Brrr, na samo wspomnienie mam dreszcze, a i tak nie pomogło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry