reklama

Grudzień 2011

Mła-juz od jakiegos czasu prosze mojego M coby mi sesje małą zrobił-brzucholka cyknął no i moje pikne włosy:-), ale mu nie popuszcze, bo niedługo brzuszka nie bedzie a ja nie mam pamiątki, poruszylas moj czuly punkt, bo dzisiaj go tez prosiłam zeby mi pstryknał,ale oczywisci bylo tyle waznych innych zajeć, a teraz śpi.

Oj kochana co do fryzury na noc-ja teraz lece do łazienki wloski na wałeczki i na siedząco bede spać a co:-D

reklama
Sergi- ja mieszkalam pod Warszawa :)), wlasnie moze w wakacje do Pl zjedziemy :), moj malz mowi, ze w PL lubi odpoczywac, bo tam tak spokojnie i dla niego to zupelnie inne klimaty, hehe no tak przywykl do wielkich miast jak London, NY czy LA, teraz mieszkamy w Malibu i jest troche inaczej, bo tutaj sa odleglosci dom od domu, plaza z okien widoczna, troche zmienilsimy klimaty :))), a Karkonosze to super sprawa, moj maz w PL widzial tylko Warszawe , moje okolice i kazimierz Dolny :))

btw zdjatka poszly :)))

Sergi- jakby was kiedys do USA ciagnelo, oprowadzimy po Malibu, chyba, ze wolicie NY nasze miasto za ktorym tesknimy ogromnie, po NY tez mozemy oprowadzic :))), mieszkalismy na Mahanttanie obok Central parku i mieszkanie dalej tam jest, bo mamy sentymenty do NY i bedziemy tam jezdzic :)

podwojna mamuska oj to ciężko by było, bo ja panikara jestem co do latania :sorry: Nie wsiądę w samolot :no: :eek: Jeszcze co chwilę słyszę o wypadkach lotniczych... Brrr... Ale dziękuję za zaproszenie :tak: Mam rodzinkę w New Jersey i juz tez mnie kiedyś zapraszali, ale nie dałam rady się przemóc... :baffled:

Sergi- w takim razie pozostaje UK i PL :), moj malz strasznie sie za UK stesknil, kurcze az mi glupio, bo on teskni za UK, a ja za PL wogole, tylko za rodzinka, ale jakos z PL nigdy zwiazana nie bylam zbytnio, a on z Londynem bardzo...
kurcze dzisiaj mamy jakis ciezki dzien, moj maz sie zestresowal tymi badaniami, ja teraz w rozsyoce lekkiej jestem i sie bac zaczelam bardziej, boje sie kichnac teraz :(, serio mowie, niby Marc dosc duzy, ale to za wczesnie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry