reklama

Grudzień 2011

reklama
Hejka wszystkim! Widze, ze wy nadal nie dajecie za wygrana :-D mnie to chyba tylko te sutki zostaly ;-) a teraz przyznac sie, ktora ugryzla mnie w palec od stopy?:angry::wściekła/y: babel i swedzi jak cholera :angry::wściekła/y:

Ja wstala, uszykowalam Zuzie do przedszkola, tato ja zabral i mnie przy okazji wystraszyl :-D poznal nowa dziewczyne i jakos tak szybko im sie toczy bo napomknal, ze moze razem zamieszkaja :szok: a ja dowiedzialam sie o niej dopiero w piatek, wiec albo wstreciuch dlugo z nia gadal i sie nie przyznal ak sie pytlam albo ida na zywiol :-D moje pierwsze pytanie bylo to czy moze zaszla w ciaze i dla ego tak szybko :-D no nic, msze obczic co i jak ;-) wogole smieszne to jest bo w niedziele jak obieralam Zuziola to pojechalam z moim ex i Zuzia do sklepu i pomoglam mu wybrac dla niej kwiaty :-D takie to many diwne uklady ale to dobrze przynajmniej klotni nie ma ;-)

Czekam a 8 zeby sie w przychodni zarejestrowac bo seryjnie kilka wiekszych odkaszlen i maly wyskoczy :szok: wszystko mnie juz boli :baffled::-(

No nic, zmykammpodgrzac sobie kawke bo ostygla i zrobic sobie moje niezawodne tosty na kazda okazje :-)

Milego dnia wm zycze i do uslyszenia! Aaaaaa fizjoterapeuta dzis o 14 wiec nie smarujcie wiecej niz 10 stron bo was nie nadrobie :-D

Witam!!!
Jesteście niemożliwe, tyle stron od rana do nadrobienia:-)!!! Ja dzisiaj zaczynam 37tg, cieszę się, że jeszcze funkcjonuję, ale to już chyba końcówka, bo samopoczucie do bani. Byle do poniedziałku, bo wtedy wizyta i może popołudniu CC!!!!
Jakie plany na dzisiejszy dzień mają moje koleżanki!! Tylko nie piszcie, że zbieranie zapałek, mycie podłogi itp, na samą myśl robi mi się nie dobrze:-):-):-)
Zmykam na śniadanie! Wpadnę tu za chwilkę!

witam was dziewczyny, tak dużo tekstu produkujecie, że ja niestety nie daję rady ostatnio nadążyć. Wzięłam się trochę za segregowanie rzeczy w szafach i włączyłam się do firmowych obowiązków, bo mi sie czas dłuży do cc. Zaczęłam się zastanawiać nad terminem CC, który wymyślili mój ginio wespół z moim mężem, praktycznie nie pytając mnie o zdanie. I nie jestem pewna czy 38 tydzień to nie za wcześnie..., dzidzia poczęła się raczej w drugiej połowie cyklu, więc może być spora różnica między jej gotowością, a tym terminem. hm...Z drugiej strony, nie chciałabym, żeby akcja porodowa się zaczęła i wszystko miałoby sie odbyć na wariackich papierach i bez mojego ginia...Mam nadzieję, że on wie co robi... stresik jest coraz większy...przede wszystkim ze względu na zdrowie bobaska..

Ostatnia edycja:
Mimozami zazdroszcze, ze wiesz kiedy byz moze ujrzysz swoje malenstwo :tak: trzymam kciuki zeby bylo wszystko cacy w poniedzialek:tak:

Wiem, ze kilka ma dzis wizyty wiec za was rowniez &&&&& trzymam!

Ja mialam jesc sniadanie ale zadzwonilam do przychodni najpierw i mowie wam, jak ja nie nawidze sluzby zdrowia na wyspach to glowa mala :angry:Zadzwonilam, babka sie pyta czy to nagly wypadek..... Yyyyy trudno powiedziec dla mnie to nagle :baffled: wiec nic, mowie, ze tak. Ona do mnie, ze lekarz zadzwoni, zeby przez telefon porozmawiac i jak uzna za wazne to mnie zapisze na wizyte :angry::wściekła/y::baffled: oni chyba maja jakis radar w uszach skoro jest w stanie stwierdzic, czy mam czyste oskrzela przez telefon :baffled: nie mam temperatury wiec jezeli fakt, ze jestem w ciazy mi niepomoze to sie poddaje :-(

tofika to porozmawiaj jeszcze z lekarzem i powiedz o swoich wątpliwościach. Moja koleżanka była na podtrzymaniu i miała odstawić leki jakoś w 37 tygodniu. Niby dziecko już donoszone, ale jak już urodziła, to się okazało, że młodemu troszkę jednak dojrzałości brakuje i nie reaguje tak jak trzeba. No ale teraz już nadrobił, więc jest ok. Tak czy tak stwierdzili, że mu jeszcze chwilkę brakowało brzuszkowania.

a ja dalej w łóżkowych pieleszach, ale trzeba się zbierać dom ogarnąć i obiad wymyślić, ale coś mi się zdaje, że będą naleśniki :D tak tematycznie - ostatnio zrobiłam taki dżemik jabłkowo-dyniowo-imbirowy i muszę Wam powiedzieć, że wyszedł baaardzo dobry :tak:

lysa_d szalona Ty! aż mi się gorąco zrobiło
shocked.gif
laugh.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry