Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie to chyba tylko te sutki zostaly ;-) a teraz przyznac sie, ktora ugryzla mnie w palec od stopy?
babel i swedzi jak cholera 
poznal nowa dziewczyne i jakos tak szybko im sie toczy bo napomknal, ze moze razem zamieszkaja
a ja dowiedzialam sie o niej dopiero w piatek, wiec albo wstreciuch dlugo z nia gadal i sie nie przyznal ak sie pytlam albo ida na zywiol
moje pierwsze pytanie bylo to czy moze zaszla w ciaze i dla ego tak szybko
no nic, msze obczic co i jak ;-) wogole smieszne to jest bo w niedziele jak obieralam Zuziola to pojechalam z moim ex i Zuzia do sklepu i pomoglam mu wybrac dla niej kwiaty
takie to many diwne uklady ale to dobrze przynajmniej klotni nie ma ;-)
wszystko mnie juz boli
:-(
trzymam kciuki zeby bylo wszystko cacy w poniedzialek
Zadzwonilam, babka sie pyta czy to nagly wypadek..... Yyyyy trudno powiedziec dla mnie to nagle
wiec nic, mowie, ze tak. Ona do mnie, ze lekarz zadzwoni, zeby przez telefon porozmawiac i jak uzna za wazne to mnie zapisze na wizyte 

oni chyba maja jakis radar w uszach skoro jest w stanie stwierdzic, czy mam czyste oskrzela przez telefon
nie mam temperatury wiec jezeli fakt, ze jestem w ciazy mi niepomoze to sie poddaje :-(