reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

reklama
No co za newsy!!! Gratulacje dla rozpakowalen mamusi! Nie to ze jestem zazdrosna ale jestem hahah tak czy siak ciesze sie niezmiernie!

Mla- moze dzieki zyczeniom mi i Maxwell sie uda ;)

Ja odwiozlam mame, potem Zuzia pojechal do taty a ja poszlam sobie do kina I teraz czekam az sie film zacznie a co :-) moze maly sie ruszy i zaczne rodzic w kinie I jakies darmowe wejsciowki sie trafia hah zartuje ale chetnie bym dzis w nocy jechala do szpitala... Zobaczymy ;)

Nie chwale sie filmem Bo jest dla malolatow ale humor samo wyjsce z domu moze mi poprawi ;-) buziaki

No Izu:-) u Ciebie to już niech się dzieje:tak:czas najwyższy:-)
Agapa ma racje:tak: To taki ból jak na miesiączkę,ale sporo mocniejszy...
To zależy też od progu bólu-bo u każdego jest inny:tak:
Licz co ile Ci się te bóle pojawiają:-)
Trzymam kciuki

hej laseczki

Wlasnie jestem po obiadku , i zaraz zaczynam prasowac ciuszki dla malego...Dzis spalam do 15:szok:znowu:zawstydzona/y:spojenie tak mi juz dokucza ze juz nie wiem jak lezec i siedziec:zawstydzona/y::-(masuje sobie jakos reka ,ale pomaga na krótko . Kota - to tak jak u Ciebie jak M jest w domu to go wolam i podnosi mnie jak dzwig:-D
Domisia- to nam zrobilas niespodzianke ,tak jak Inka napisala - wszytko po cichutko bez paniki:-D
Gratuluje kochana ślicznej córuni:tak:

Agapa- widocznie jeszcze nie jest pora na twoje malenstwo:-)napewno nadejdzie ten moment juz niedługo:-)

Klariss - Wszystkiego Najlepszego Zobacz załącznik 409545

Ide prasowac wpadne wieczorkiem :*

Ostatnia edycja:
Łysa, Maxwell, wygląda na to, że musicie czekać na swój termin. Dobre chęci najwyraźniej kończą się tym, że dzieciaczki spokojnie siedzą tam, gdzie im najlepiej ;)

a ja mam dzisiaj cały dzien bóle jak na @...ale chyba nie ma co panikowac- sa znosne.

ja tak mam codziennie i co noc od ok tygodnia.. u mnie chyba oznaczały skaracanie się szyjki.
a twardnieje Ci brzuch przy tych bólach? bo u mnie różnie to bywa, ale raczej twardnienia brzucha pojawiają się po jakimś wysiłku, albo wieczorami i są tylko niemiłe, nie bolą jakoś specjalnie.

twardnieje, ogolnie chyba mam juz ciagle twardy:p ale raz bardziej, innym razem mniej:)

Wogle jestem strasznie spiaca, ale nie moge zasnac bo sie umowilismy ze znajomymi i zaraz wpadaja do nas bo idziemy do kina na listy do m, ale na 22 dopiero, bo tylko na ta godzine byly wolne miejsca. Moze urodze w kinie:p

reklama
Do góry