Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też mam takie wrażenie! gorąco się zrobiło po Salsikowym porodzie, później kilka fałszywych alarmów też podniosło temperaturę a teraz cisza, spokój i oczekiwanie...Czy to tylko moje wrażenie, czy znowu wracamy do spokojnych weekendów?;-)
też mam takie wrażenie! gorąco się zrobiło po Salsikowym porodzie, później kilka fałszywych alarmów też podniosło temperaturę a teraz cisza, spokój i oczekiwanie...
no i jakoś chyba po etapie świetnego humoru nadszedł etap lekkiego przygnębienia!! myślę, że coraz ciężej nam i już byśmy chciały się wypakować!!

mam nadzieja, we wtorek usg mały mi cały czas figle płata bo w piątek tak nisko go czułam aż chodzić nie mogłam a teraz znowu nie mogę oddychać wysoko siedzi help już nie wiem jak to jest z tym wszystkim
Witam!!!
Domisia- serdecznie gratuluję, ale niespodzianka!!!
A my byliśmy na urodzinach u mojej mamy, dłonie nadal bolą, a na dodatek bardzo mi spuchły. Jutro o 9 wizyta u gin, i kto wie, czy po południu nie będzie cc, bo strasznie dziwnie się czuję. Bardzo Was proszę o kciuki, gdybym trafiła do szpitala, dam znać MŁA, bo mam nr tel.
Pozdrawiam Mamuśki!!! Trzymajcie kciuki jutro z rana
Powodzenia na wizycie.