Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja od początku ciąży miałam okropne skurcze, w 16-17 tyg nawet wylądowałam przez nie w szpitalu. od 7 tygodnia do ok. 19-20go brałam Duphaston 2x dziennie po 1 tabletce i 3x dziennie dopochwowo luteinę plus mega dawki magnezu 3x500mg dziennie. teraz już tylko witaminy, magnez, potas i 27012701 ostatnio własnie pogłebiła mi się anemia i lekarz dorzucił mi do zestawu żelazo, 1x dziennie.
Tak się objadłam na noc, że to aż grzech... Ale co poradzić, skoro upichciłam swoje ulubione danie? ;-) Zjadłam porcję, a później jeszcze dokładkę... Normalnie wstyd... 

Już nie będzie czasu na zastanawianie się "jak to będzie...." ;-)
Całe szczęście, że byłaś w pogotowiu na właściwym miejscu i we właściwym czasie, to teraz odpowie kobieta tak, że jej w pięty pójdzie!
No i gratulacje, że z Wikusią tak super!
) bo od trzech tygodni dusi go strasznie kaszel w nocy i boli go gardło, byliśmy już raz u jednego lekarza, ale powiedział że nic mu nie jest i symuluje bo chce zwolnienie. A dziś się okazało, że ma coś takiego przewlekłego że musiał dostać antybiotyk i to w dodatku wcale nie najtańszy