Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pierworudka nie moze rodzic posladkowo przynajmiej u mnie tak jest oni nie stosuja takich metod bo przy takim porodzie trzeba radzic sobie samemu bez pomocy moj gin odrazu powiedzial ze nie i jak mala za 2 tyg dalej na pupci bedzie siedziec to wysyla mnie na CC
mam w karcie ciąży w tabelce POSIEW, ale jest pusta luka, a poniżej gin wpisał cytologia I. nie wiem, czy to ma jakiś związek, cyto miałam robioną dokładnie jakoś na tydzień przed zajściem w ciążę. żałuję, że go nie dopytałam, a teraz się nie mogę do niego dodzwonić, bo ma wyłączny telefon
U mnie w szpitalu GBS jest wymagany . Wyszedł mi na szczęście ujemny.
Myślę, że powinnaś go Kota zrobić jeśli nie masz...a może dopiero tego 14 grudnia gin go pobierze? choć troche późno to już.....
Ale mam ochotę na napoleonkę!!!!!!!!!!!!!!! tylko skąd wziąć....
czyli jednak i tak muszę iśc na wizytę, bo wymazu sama sobie nie pobiorę
dziewczyny, a ja w ogóle nie mam apetytu na nic :/ totalnie mi się odechciało, nie wiem, czy to po ostatnich obżarstwach, czy co, ale dziś mogłabym nic nie jeść, ale jem, dla synka
O ja mam już tak od trzech dni że buzia mi się nie zamyka tylko cały czas coś pochłaniam Chyba w tych ostatnich momentach przytyję jeszcze 10 kilo jak tak dalej pójdzie