maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Mła, napisałaś, czyżbyś miała urodziny dzisiaj?? A jak nie Ty, to która? Przyznać się bez bicia:-)
Aga - biedna Ty z tym ciśnieniem, ale lepiej pilnować, niż ryzykować rzucawkę czy jak sie to tam cholerstwo nazywa..
Gosia, ja tak samo myślę - jak wody mi nie odejdą, to cholewcia nie poznam porodu
, bo te skurcze mnie normalnie mylą..co do teściowej, mi właśnie dzwoniła, że dzisiaj nie przyjedzie, bo..ma biegunkę;-) i boi się ryzykować jazdy tramwajem
Aga - biedna Ty z tym ciśnieniem, ale lepiej pilnować, niż ryzykować rzucawkę czy jak sie to tam cholerstwo nazywa..
Gosia, ja tak samo myślę - jak wody mi nie odejdą, to cholewcia nie poznam porodu

, bo te skurcze mnie normalnie mylą..co do teściowej, mi właśnie dzwoniła, że dzisiaj nie przyjedzie, bo..ma biegunkę;-) i boi się ryzykować jazdy tramwajem
Sama mam sierściuszka w domu i wyobrażam sobie, jak masz teraz w domku pusto... :-( Ale już niedługo pojawi się Tymonek i cały świat Wam się rozweseli! A pomyśl też o tym, że kiedy syneczek podrośnie, będziecie pewnie chcieli jednak mieć zwierzątko i jaką frajdę Wam wtedy sprawi patrzenie jak Tymonek i zwierzątko - dwoje przyjaciół wspólnie dorasta
A jak się "odgruzujesz", to może jakieś zdjęcie? ;-)
Chciałam "za bardzo"... A jak przestałam myśleć tak intensywnie i wrzuciłam na luz, od razu się udało w pierwszym terminie 
mnie obudzily dzis w nocy, regularne przez dwie godziny a potem cisza ale brzuch juz zwisa mi na maksa a biodra to chyba sie zaraz rozsypia tak boli wiec mysle, ze wielmozna glowka Bena jest nisko w kanale i stad ten bol 
. b ól okropny. nie mogłam się ruszyć, taki ból. na szczęście już puściło. Mam termin pierwszy na jutro