reklama

Grudzień 2011

reklama
No to ja idę do wanny, napuszczę sobie cieplutkiej wody, a potem biorę mężula w obroty i nie ma zmiłuj!!!:-D;-)
Rajuś, ale mi się cieszy micha do ekranu monitora!!!Tofika może w końcu otworzy nam ten zastój..

Dagne, nie wiem, czy Ty jesteś wróżką, czy czarownicą, ale z tym drugim porodem pomyliłaś jedynie nick (Maxwell, sorki ;)). Czyż to nie dziwny zbieg okoliczności, że niunia napisała właśnie do Ciebie? :)

Swoją drogą postaraj się coś dowiedzieć więcej. Dziecko duże, ale punktacja niepokoi troszkę :( Czy to był poród SN czy CC? Kurcze, zmartwiłam się tymi 5-cioma punktami :(

Aha, jakby Ci się przyśniło, że mam rodzić, daj znać szybciutko, bo jak powszechnie wiadomo, nie mam nic spakowane ;)

Jeju a u mnie też pech, właśnie cudowała Amelka na swoim samochodziku i zamiast na nim siedzieć to nogami weszła i cudowała, zdążyłam tylko powiedzieć zdejdź bo jeszcze spadniesz i za sekundę bach poleciała z autem do przodu, myślałam że na nos poleciała a ona z płaczem, podniosłam ją i płacze i na klatkę piersiową pokazuje, że ją boli, a mi serce do gardła podeszło i słabo się zrobiło, ona mnie kiedyś o zawał przyprawi z tymi swoimi wypadkami. Mam nadzieję, że tylko się stukła i nie będzie miało żadnych skutków ubocznych, bo pieprzła porządnie. A potem butelką szklaną sobie w palce przygrzmociła i też płacz, ale przestała pytam co się stało a ona na to:OLA MNIE ZBIŁA W RĘKĘ (Ola to moja siostra). Kłamczuch mały z niej. Uciekam bo jeszcze po męża muszę jechać bo na fuchę skoczył po pracy. I mam nadzieję, że noc spokojna będzie, bo trochę mnie niepokoi że tak w piersiątka się uderzyła. BIEDNA MAŁA

5 punktów to niby malutko, ale ja dowiedziałam się ostatnio, że mojej mamy koleżanka jak urodziła swoją córkę to dzidzia dostała tylko...2pkt! A dziś jest super dziewczyną i nikt nigdy by nie powiedział, że urodziła się taka słabiutka. Także nie trzeba na zapas się denerwować!

reklama
Ślicznie, info o dwójce dzieciątek jednego dnia:-)
Mnie też zmartwiła ta punktacja Aleksa :( Miejmy jednak nadzieję, że z naszym pierwszym małym mężczyzną jest wszystko w porządku i szybko nabierze sił:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry