reklama

Grudzień 2011

reklama
No pięknie ruszyło z kopyta :) Maxwell jeszcze zadziała z mężem to może jutro następne będzie! Super nowina. Trzymam kciuki za Aleksego!

Kota - bodajze ty wrzucalas link o herbatkach laktacyjnych przed porodem ,fajny temat,czytalam ze mozna kupic w zielarskim takowe skladniki,a nie wiesz czy mozna z esenecji? bo wiesz takie glutki...od pokrzywy,koperku nie sa za fajne?a słyszalam ze bardzo dobre sa herbatki Herbapolu....Esencja jest napewno latwiejsza w zaparzaniu:tak:

ale super wiesci:)

mła ja podobnie jak klariss uwazam z tymi punktami, tak na dobrą sprawę wystarczy ze mały był ciut siny, miał np. jeszcze sluz w drogach oddechowych itp itd, i obnizają po jednym punkcie.. w sumie jest pięc podstawowych info ktore oceniają lekarze moja kumpela miala podobnie a juz drugiego dnia mała była oceniona na 10pkt. Jakby nie bylo to dla malca megaaaaa wysiłek.

ej ej wy mi tu nie wyjezdzajcie z tym sprawdzaniem snow;p jakos mi sie nie zanosi zeby moj zboczony sie sprawdził:D haha
choc jestem za Maxwell pięknie by było jakby się urodziła malutka w urodziny siostry:)

Jakbym rodziła za każdym razem kiedy mi się śni, że to będzie dziś to miałabym już niezłą gromadkę w domu :-D Ale oczywiście życzę wszystkim, które chcą owocnego weekendu. ;)

Nie bylo mnie troche, a tu worek sie rozwiazal....;-)
Niunia, trzymam kciuki za ciebie i Aleksa!:tak:
Tofika i Niunia - dziewczyny pelne zaskoczenie, ale jak pozytywne!.... niby nic sie nie dzieje, a tu nagle taka niespodzianka!:-)
Co do naglej przemiany dziewczynki w chlopca i odwrotnie - chyba bym uznala, ze podmienili dziecko....;-)
Milego wieczorku!

reklama
Sergi dziekuj slonko za informacje i za smsa :*

Szok dwojka babli juz na swiecie! Gratulacje dla mam poraz kolejny i oczywiscie trzymam &&&&& za Aleksa Niuni, obyscie szybko razem do domku wrocili :tak:

Ja dzis byam na zakupach z mama i padlam a potem znajoma mnie odwiedzila i sie zasiedziala wiec nie mialam kiedy zajrzec :-( bede musiala nadrabiac jutro bo ledwo nogam powloczam i na prawde moglo by sie u mnie cos ruszyc bo okazalo sie jednak, ze A. Od poniedzialku do szpitala idzie na oddzial zamkniety i nie wiem czy wyjdzie gdybym sie rozsypywala ze wzgledu nq jego stan :-( przykro mi no ale ci zrobic. Moze mu pomoga, bo ciagle na to licze (Mla wiem, glupia jestem ale milosc czasem silniejsza jest niz zdrowy rozsadek;-))

Tak wiec spokojnej nocy wam zycze i do uslyszenia jutro z samego rana :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry