DZIEWCZYNY a takie pytanko bierze któraś z was pod uwagę to, że może urodzić wam się co innego niż pokazało USG???? Ciekawa jestem co sądzicie???
Ja jestem umówiona z ginem, że jakby co, odkupi ode mnie cały ten falbaniasty róż
Grudniówki, pytacie o
Salsika i ja też o niej myślę, więc miałam zamiar napisać. Tymczasem nasza mamuśka odebrała naszą wiadomość telepatycznie i nie musiałam klepać smsa
Przytoczę Wam fragmenty
"Wczoraj dotarła do mnie przesyłka
MamyOskarka. Chcieliśmy (...) bardzo, bardzo podziękować!!! Wszystkim domownikom szczęki opadły jak otworzyłam ten przemyślanie zapakowany karton z tymi cudeńkami i do tego czerwone kokardki i jeszcze kartka z życzeniami... wszystko dopięte na ostatni guzik. Mąż mi musi zamontować jakąś półkę na te śliczności. PS. Mła, nie wiem kiedy usiądę do kompa bo jutro moje Gwiazdeczki w końcu mają iść do domu, także teraz się zacznie

Podziękuj w moim imieniu MamieOskarka, albo jeżeli dysponujesz i możesz mi udostępnić nr tel. do Niej. Pozdrawiam"
MamoOskarka, oczywiście nie zachowałam w tajemnicy Twojego nr, bo i Ty nie dochowałaś pewnej tajemnicy. Wydawało mi się, że inaczej się umawiałyśmy. Normalnie na kolano i lanie! Zawsze musisz po swojemu?
Kochane, no to mamy następną grudniową Królewnę!
Tofika zrobiła nam niespodziankę

))) Swoją drogą to zabawne. Wy tu stajecie na rzęsach, żeby to było już, a tu proszę, dziewczyny idą i rodzą. Tak się to robi

)))