reklama

Grudzień 2011

reklama
dorotar, to by było :) my raczej nie zakładamy pomyłki, co wizytę dokładnie oglądamy klejnoty rodowe naszego syna, nawet mamy już pewność, że jądra ładnie zeszły mu do moszny :)) no ale jeśli Kuba chciałby się zmienić w Hanię, to spoko, dokupi się kilka kiecek i będzie luz ;)

mamcia, super pomysł !!

Ostatnia edycja:
Rojku, widzę, że na jednym wózku jedziemy:-D:-) Super, że z małą oki..
Mamcia2 - fajny pomysł z tym odlewem..
Dorotar - hm..ja nie biorę pod uwagę innej możliwości, choć..nie obraziłabym się, gdyby był chłopczyk;-):-)

Dziewczyny, ja trochę z innej beczki..

Wasnie przeglądałam swoje dokumenty dotyczące Ubezpieczenia grupowego i indywidualnego i zauważyłam, że na jednym z nich ubezpieczalnia pokrywa 150zł na dodatkową wizytę położnej, specjalistę do spraw laktacji, pielęgnacji noworodka.
Posprawdzajcie warunki swoich ubezpieczeń, może też posiadacie coś takiego.

Dlaczego by z tego nie skorzystać skoro mamy taką możliwość?

Bo wiecie ja niby wiem, że ma być chłopak Kacperek ale podchodzę do tego z przymrużeniem oka i na bank uwierzę jak zobaczę te jajeczka.
Jak chodziłam z Amelką z ciąży, z nią nie wiedziałam bo nie chciałam i miała być niespodzianka. Ale ze mną w jednym czasie chodziła w ciąży kuzynka, cały czas był miał być chłopak, co wizytę potwierdzenie, co lepsze w dniu porodu na USG też był niby chłopak a urodziła się córunia, więc wielkie zdziwienie ale zaraz się cieszyła bo chciała mieć dziewczynkę. Tak więc z Adasia musieli wymyślać inne imię i została Hania.

Co lepsze znajoma opowiadała ostatnio mi, że jej męża kuzynka była w drugiej ciąży, mieli już synka, a że była już po 30 zrobiła badania prenatalna no i tam to już wszystko wychodzi pięknie, i wyszła córunia. Więc później w zwykłych USG nie wgłębiali się na płeć no bo skoro w badaniach prenatalnych wyszło tak, to tylko sprawdzali czy wszystko w porządku z dzidzią. Tak więc ciąża zakończyła się przez CC i przy wyjęciu dzidzi lekarz oznajmuje, że ma pani ślicznego synka. A tej oczy w orbit wyszły i jak to przecież była córcia.
Więc weź tu człowieku wierz w badania:angry::angry:

DZIEWCZYNY a takie pytanko bierze któraś z was pod uwagę to, że może urodzić wam się co innego niż pokazało USG???? Ciekawa jestem co sądzicie???

Ja jestem umówiona z ginem, że jakby co, odkupi ode mnie cały ten falbaniasty róż :)

Grudniówki, pytacie o Salsika i ja też o niej myślę, więc miałam zamiar napisać. Tymczasem nasza mamuśka odebrała naszą wiadomość telepatycznie i nie musiałam klepać smsa :)

Przytoczę Wam fragmenty :)

"Wczoraj dotarła do mnie przesyłka MamyOskarka. Chcieliśmy (...) bardzo, bardzo podziękować!!! Wszystkim domownikom szczęki opadły jak otworzyłam ten przemyślanie zapakowany karton z tymi cudeńkami i do tego czerwone kokardki i jeszcze kartka z życzeniami... wszystko dopięte na ostatni guzik. Mąż mi musi zamontować jakąś półkę na te śliczności. PS. Mła, nie wiem kiedy usiądę do kompa bo jutro moje Gwiazdeczki w końcu mają iść do domu, także teraz się zacznie :) Podziękuj w moim imieniu MamieOskarka, albo jeżeli dysponujesz i możesz mi udostępnić nr tel. do Niej. Pozdrawiam"

MamoOskarka, oczywiście nie zachowałam w tajemnicy Twojego nr, bo i Ty nie dochowałaś pewnej tajemnicy. Wydawało mi się, że inaczej się umawiałyśmy. Normalnie na kolano i lanie! Zawsze musisz po swojemu? :)

Kochane, no to mamy następną grudniową Królewnę! Tofika zrobiła nam niespodziankę :)))) Swoją drogą to zabawne. Wy tu stajecie na rzęsach, żeby to było już, a tu proszę, dziewczyny idą i rodzą. Tak się to robi ;))))

Ostatnia edycja:
Mła... przyznam szczerze, że się wahałam czy o tym napomknąć do ostatniej chwili:-)
Mąż powiedział, że mimo wszystko by o tym wspomniał pomimo naszej umowy;-)... więc dopisałam P.S:-p
Przepraszam:zawstydzona/y::-( Mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz;-)

Tofika wszystkiego naj naj dla Ciebie i Lenki!! Cieszę się strasznie i życzę Wam zdrówka kochane!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry