reklama

Grudzień 2011

reklama
ależ się ciepło na sercu robi jak się czyta takie wiadomości :-)
dzień jeszcze się nie zakończył a mamy już 2 maluszków więc ciąg może nie będzie malejący ??:-D

ależ się ciepło na sercu robi jak się czyta takie wiadomości :-)
dzień jeszcze się nie zakończył a mamy już 2 maluszków więc ciąg może nie będzie malejący ??:-D

Kto wie, kto wie... Jeszcze kilka Dziewczyn się dzisiaj nie odezwało... ;-) Może akurat teraz rodzi się Dzidziuś?... :rofl2:

Ale apetytu nam narobiły Dziewczyny od wczoraj... :laugh2:

Maxwell u nas na razie cisza... ;-) Może Gabrysiątko czeka do środy? Teść ma na imię Andrzej, więc może chce być prezentem imieninowym? ;-) A swoją drogą, ja też myślałam, że Ty w nocy urodzisz! :laugh2:

Może Martusia chce wziąć przykład z Natalki i urodzi się terminowo..jutro:-)
Idziemy dzisiaj do kina na "Przed świtem", może się wzruszę i coś ruszy:-p:-p Tesciówka na szczęście przyjedzie..i przywiezie jeszcze gołąbki na obiad:-)

dziewczyny nie można odejśc od neta na chwilę, bo tu po powrocie jest po prostu niewyróba z newsami!!! :) Rano Majeczka, przed południem Agniesia...to do wieczora jeszcze z dwie dziewczyny powinny sie rozpakowac :)

Ale super :) mamy maluszków coraz więcej!!
Ja rano meldunek złożyłam na bb po czym mnie ścięło i właśnie się obudziłam.

Łysa to powodzenia na spotkaniu rodzinnym. Może będzie zaskakująco fajnie :D
Dagne się już biedaku ładnie przywiązałaś do pieska. Możęe wyluzuj trochę, zaraz będziesz mieć drugie, ale to ważniejsze do pielęgnacji.

Dziewczynki mój mnie wczoraj namówił na film "Dzień z życia", który jest na youtube. Jest on wynikiem ciekawego projektu. W 2010 r ogłoszono, aby każdy kto ma ochotę nagrał swój dzień z życia i przesłał do nich. Oni te filmiki oglądnęli i powybierali fragmenciki następnie sklejając w jeden film. Bardzo fajne! A początkowo nie chciałam dać się namówić. Popłakałam się parę razy, pary razy pośmiałam. A ludzie tam są z całego świata. Polecam, jeżeliby któraś miała chwilę czasu oglądnąć sobie bo jest on dostępny na youtube za darmo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry