reklama

Grudzień 2011

Violett większość dziewczyn mówi, że odczytuję się to jak, że leci Ci już 37tydzień, no ale czasem dla gina liczą się tygodnie skończone i może Ci powiedzieć, że jesteś np w 36tyg (tak jak mi wczoraj na wizycie)
co do tej wydzieliny to zauważyłam, że coraz więcej tego mam a jeśli chodzi o kolor to też raczej mleczny. ale to chyba nie czop, bo z opisu większości mam miało to przypominać galaretkę, więc na takie coś czekam :eek:

reklama
Dziewczyny co tu taki zastój? Nikt nie urodzil jeszcze dzisiaj? A przecież wlasnie grudzien sie zaczął :tak:
Rojku ja widze ze my mamy termin na ten sam dzien ;) A przed nami tylko izu i kasiabzymek wiec tlumow nie ma...
Jutro mam wizyte u gina, ciekawe co mi powie. Ja póki co nic nie czuje zebym miala urodzic ...
Tylko tak ciezko mi sie juz chodzi :(
No ale nic, jeszcze tylko troszkę. Narobilyscie mi ochoty na ananasa, mam w puszce- zaraz zaleje go galaretką, na rano będzie jak znalazł:-D

Sosnowiczanka, podziwiam! Gdybym miała ananasa w puszce nawet nie dotarłby do talerzyka, nie mówiąc o zalewaniu galaretką i czekaniu do rana :D
Ciekawe, czy M. nie ma ochoty na spacer do sklepu....? ;)

O O O ananaska w puszce i ja mam i nawet otwartego, nie ma chętnych do zjedzenia to chyba ja go skonsumuje. Coś dziś po południu chyba szaleję z jedzeniem:kawka, kanapeczki, orzeszki w pysznej skorupce o smaku zielonej cebulki, przed chwilą śledzik był, a jeszcze są w planach frytki. A i przypomniało mi się, że ostatnio kupiłam sobie na szybko budyń, kaszkę i ryż z malinkami. Szykuje się żarłoczny wieczór:szok:

A mi czop odszedł ponad tydzień temu w postaci dużej ilości galaretki. To ile muszę czekać po nim by urodzić?????? A może mój Kacperek czeka aż tata na weekend z delegacji wróci???? Hmmm okaże się.

dorotar ja dziś mam mega ssanie, ciągle jem i ciągle jestem głodna. Ja czekam na M, ma przywieźć po pracy frytki to może się zapcham :-pWyczytałam, że taki nagły apetyt to też może być objaw przedporodowy. :tak:

syn mnie bije :-( i to cholerka naprawdę boleśnie mnie okłada po wszystkich wnętrznościach po kolei, co za dzień.... a zjadłam tylko 2 pierożki z ciasta francuskiego z pieczarkami i się zaczęło. nie mam pojęcia, czy mu AŻ tak smakowało, czy wręcz przeciwnie, ale zaraz będę płakała z bólu! choć może uda mu się w tej szamotaninie przerwać pęcherz płodowy i może mi wody odejdą :-) myślicie, że to możliwe???

Qurcze jeśli któraś rodzi to dlaczego żadna z nas nie dostała sms. Nieładnie tak moje kochane. Ja to jak coś to będę szalała z sms-ami i na bierząco zdawała relacje.

Sergi ​proszę się mi tu zaraz zameldować, to rozkaz

Kota, ja za to mam synka- leniuszka .. Jak już się rusza to raczej mnie głaszcze.
Bajeczka- u mnie apetyt to napewno nie objaw, urodziłabym już ze 2 tygodnie temu :-p

Szczerze mówiąc nic mi nie pomaga, w poniedziałek 5.12 ma wizytę i będę prosiła gina na kolanach żeby w tym roku był moim Mikołajem :-D

Przespałam się troche, teraz wstałam i próbuje dojść do siebie, ale ból żeber znowu wraca.. :-(

Dziewczyny - dziękuję za życzenia. Mój małż powiedział żebym dzisiaj nie rodziła, bo on nie ma siły :)

Dorotar
- nie wiem co lubi Twoja mała, ale jeśli jeszcze nie ma to polecam wszelkie gry edukacyjne GRANNA. Są tańsze i droższe np. Figuraki, Patyczaki albo : GRANNA Smart Games GRA DZIEŃ I NOC klocki WAWA (1914542063) - Aukcje internetowe Allegro, troche trudniejsze : GRANNA Smart Games GRA MĄDRY ZAMEK Klocki WAWA (1914542040) - Aukcje internetowe Allegro GRANNA GRA LOGICZNA 3 TRAKI Smart Games jużod3lat (1943393521) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli lubi ciastoline to może Lodziarnie ? Moja Ola np. ostatnio jest pasjonatką puzzli, nie są drogie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry