reklama

Grudzień 2011

hejka!
Na razie czytam że cisza z porodóki od rana. Wszystkie dzieciaczki przeraziły sie że grudzień nadszedł:-)
Ja czekam na chłopa aż wróci z pracki, dostanie obiadek i ma mi umyć okno...no ale zobaczymy w jakim nastroju wróci bo już powienien zaraz być.
Jeszcze piątek i weekendzik. W sobotę otwierają u nas nowy sklep z ciuchami z fajnymi rabatami i muszę chłopa wygonic żeby ubrania Kami pokupował bo ja z brzuchem nie mam szans żebym sie dopchała.

reklama
Jestem szczęśliwa posiadając 3 kg mandarynek i opakowanie śledzi po cygańsku... :-D

M wyszedł na chwilę do sąsiada i coś mi się wydaję, że ta chwila się przedłuża pod wpływem jakiegoś alkoholu:wściekła/y: Prosiłam go żeby darował sobie dopóki nie urodzę, ale jakoś chyba się nie da:wściekła/y:

Moja torba po szpitalnych wojażach została ponownie spakowana, teraz przynajmniej wiem na 100% co mi będzie potrzebne i niczego mi nie zabraknie.

Dowiedziałam się dzisiaj, że M nie będzie mógł być ze mną na oddziale jak już urodzę i Karolcie będzie mógł tylko widzieć przez szybę:-( Mam nadzieję, że będę z małą leżała w szpitalu jak najkrócej;-)

Dziewczyny mam ważne pytanie. Czy bierze któraś z was Oeparol albo inny preparat wiesiołka? Jeśli tak to jak to bierzecie?

I powiem wam, że masaż szyjki jest wstrętny! Oby coś dawał! :szok:

Oeparol 3x2 tabletki
Nie rodzę :) przysnęło mi się :)
Ja miałam niby badanie szyjki, ale chyba za krótkie, żeby to nazwać masażem. Ale właśnie przed chwilą chyba mi kawałek czopa wylazł - taka przezroczysto-brązowa galaretka, ale nie było tego dużo. Może to to?

Dziewczyny a ja zeżarłam jeszcze rańsze placuszki i cały czas zbieram się do usmażenia frytek ale kuchnia nie po drodze. Ale jeszcze dziś je opierniczę.Jakby mój K był w domu to by mniał ze mnie niezły ubaw przez to dzisiejsze żarcie:-)
Kurczę boli mnie jak na @, kręgosłup też napiernicza i czuję jakiś dziwny ucisk jak wstaję na nogo. JA CHCĘ JUŻ URODZIĆ.:crazy::angry:

27012701 i jeszcze mi chęć na mandarynki zrobiłaś, ale dziś cały portfel opróżniłam a poza tym nie chce mi się tyłka ruszyć i jechać 10km do jakiegoś markietu a nie mam kogo wysłać, ech. Chciałam kupić dziś, w biedronce widziałam ale brzydkie były i takie wielkie jak pomarańcze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry