reklama

Grudzień 2011

Dagne mam kilka fajnych dat w głowie co do rozpakowania się ;-) No ale wiadomo, że to Gabrysiątko wybierze sobie odpowiedni dzień :tak: A tak po kolei to będzie:

3 grudnia - urodziny babci G. - fantastyczna kobieta i na pewno by się ucieszyła z takiego prezentu! ;-) No i Rodzice u nas nocują w sobotę, więc by było ciekawie :-p
5 grudnia - 18 urodziny mojego brata i chrzestnego dla Gabrysiątka - to by było coś! ;-) Urodzić równo 18 lat po mojej mamie ;-)
11 grudnia,13 grudnia, 20 grudnia - fajnie te daty wyglądają ;-) :-p

No ale jak sama mówisz - co ma być, to będzie ;-)

reklama
O rany Freiya!! progi?? :D ja sobie myślę, że może mnie ruszy jak szafę nam przywiozą, przy jej składaniu, ale pierw musimy ją w ogóle zamówić ;p mieliśmy to zrobic dziś (oczywiście na raty, bo nas nie stać na zapłatę z góry;/), ale chyba mąż zamówi ją sam, bo ja dziś wymiękam, lepiej nie kusić losu biegając po sklepach ;)
Sergi - koniecznie musisz urodzić 13 grudnia :) tu z kolei zrobisz prezent niespodziankę bb ciotce - czyli mnie ;p

Sergi, a ja właśnie chce po tych sklepach pobiegać żeby się zmęczyć ..;-) Zaraz idę się ubierać i fruuuu na miasto.
Freyia - a na co ten oeparol? Kurcze szkoda że nie pomógł tem masaż, ja właśnie chciałabym żeby mi gin taki w poniedziałek zafundował.

Milva ja myślę, że można mieć stanik – Ja sobie nie wyobrażam z moimi donicami bez cyckonosza urzędować po oddziale :D

Freya wydaje mi się, że dziecko i tak wyjdzie jak mu będzie pasować :)

Serge wczoraj ewidentnie było czuć na forum, ze Cie nie bylo :) Nie opuszczaj nas tak :sorry2:

No ja wczoraj chyba za mało sprzątałam, bo u mnie dalej nic, ale to standard.

Hej Mamusie:-)
Sergi ja miałam plan na 9 grudnia:tak:;-)
Właśnie dzwoniła do mnie położna środowiskowa umówić się na wizyte;-)Ma być w poniedziałek:tak:
Ogólnie słychać było,że fajna babeczka:-) Ale to wszystko się zobaczy;-)

edit.
Rojku - mi kazali wyskoczyć ze stanika...

Freiya proszę bardzo, kolejka jest elastyczna, z chęcią Cię przepuszczę w kolejce choćby na dzisiaj :tak: :laugh2:
Dagne jak najbardziej może być 13 grudnia - przy okazji to 1 dzień przed terminem moim ;-) A z chęcią odczarowałabym tę datę, bo 13-go mnie zwolnili z pracy i ta data odtąd nie najlepiej mi się kojarzy... :sad:
Nastazja zazdroszczę weny do biegania! :-) Ale kto wie, może ja też się wybiorę dzisiaj z G., bo kończy pracę szybciej ;-) Jednak wolę mieć swojego "szofera" obok siebie, w razie gdyby mi wody odeszły w tej całej bieganinie i trzeba było się do domu dostać szybko :szok::cool2:

Rojku byłam rano chwilkę tylko aktualizacje zrobić i już się musiałam zbierać... Ale to miło, że tak piszesz :* :zawstydzona/y: Postaram się nie znikać :no:

Majeczka ja miałam plan na 30 listopada :-p ;-)

A właśnie a'propos zwolnienia ze starej pracy... Zarządziłyśmy negocjacje z prawniczką i udało nam się wywalczyć trochę pieniędzy :laugh2: Bardzo mnie to cieszy, bo już sił i weny mi brakowało do "zabawy" w to wszystko, tym bardziej, że moi świadkowie wypięli pupę na mnie i stwierdzili że nie będą zeznawać bo się boją :eek: Nie są to może jakieś mega wielkie pieniążki, ale satysfakcjonujące, bo dzięki nim po nowym roku kupujemy nowy samochodzik (a stary na złom - tam gdzie jego miejsce od dawna... :confused2:). Także są powody, by się cieszyć :-)

Hejka dziewczyny

Mam dzisiaj wizytę o 12.00 i mam nadzieję, że rozwarcie stoi w miejscu i nie dostanę skierowania do szpitala, bo mam zamiar tam wrócić tylko do porodu.

Jeśli inne dziewczyny mają dzisiaj wizyty, to trzymam kciuki.:-)
Zmykam zjeść śniadanie i później do wanny.

Pa:-)

Nastazja Oeparol czyli wiesiołek podobno rozluźnia szyjkę.

Serge dziś mi pasuje, chętnie się rozpakuję. :-D

Rojku wiem, że wyjdzie jak jej spasuje, ale już opowiadam brzuchowi jak po tej stronie można się swobodnie przeciągnąć i rozprostować ręce i nogi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry