mamcia2
Fanka BB :)
My nadal w 2w1eehhhhh juz nie wiem co robic...Zaraz ide sie wygrzac do wanny
A ponoc 2 dziecko szybciej przychodzi na swiat![]()
Szybciej, ale w sensie, że jak zaczyna się akcja porodowa od zwykłych skurczy do partych to trwa krócej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My nadal w 2w1eehhhhh juz nie wiem co robic...Zaraz ide sie wygrzac do wanny
A ponoc 2 dziecko szybciej przychodzi na swiat![]()
Kochana nie martw sie jak szybko cos wykryja to bedzie lepiej i od razu zaradza....Ale napewno bedzie dobrze...nie denerwuj sie!!!do mnie dopiero dociera ze mój poród był z dużym zagrożeniem życia małego, i ciągnie się za nami to wszystko;( mały ma nadal żółtaczkę ;/
położna kazała mi jechać z nim do poradnii rozwoju noworodka bo przez niedotlenienie mogły zajść jakieś uszkodzenia mózgu a zauwazyla ze maly ma spieta czesc grzbietowa pleckow, kacik ust i policzek ucieka mu na prawo...strasznie sie boje ze okaze sie cos zlego jak pojade do tej poradniichyba sie zalamie jesli sie okaze ze przez to ze tak dlugo czekali przy porodzie z vacum maly bedzie niedorozwiniety
jestem zalamana;/
mamcia chodzi mi o to ze niby przed czasem sie rodza dzieci z 2 ciazySzybciej, ale w sensie, że jak zaczyna się akcja porodowa od zwykłych skurczy do partych to trwa krócej.
Asienka, bidulko. Niech się to wreszcie skończyAle nie wyświetlaj sobie żadnych złych scenariuszy! Pamiętaj, że jesteś matką. To Ty masz wierzyć do końca, kochana! :*
2701, Izi, trzymam kciuki!
Czy ktoś wie, co się dzieję z Venus? Miała do mnie pisać, gdyby urodziła, a na forum jej nie widzę....

), a Martusia co 1,5-2godziny wisi mi na cycu zarówno w dzień, jak i w nocy..mała smakoszka chyba się delektuje tym mlekiem, zamiast porządnie się najeść..:-( No i te brwi z ciemieniuchą, to u nas..raczej żadne uczulenie, tylko właśnie ciemieniucha (żółte łuski wyglądające jak strupy)..w przyszłym tygodniu, jak pójdę z małą na szczepienie, to dopytam porządnie, jak walczyć z tym..
aa, no i Izi, u mnie się nie sprawdziła ta teoria, że drugie szybciej, bo Marta też po terminie;-)..
tym razem u mnie wygoiło się jak na PSIE
w kilka dni śladu nie było