kota-behemota
Q & H team
Salsik, jesteś niesamowita i masz 100% racji w tym, że spotkało Cię podwójne szczęście 
ja właśnie miałam pobudkę, mały się oczywiście podczas jedzenia osrał po szyję, więc wymyty i ubrany już w dzienne ciuszki został ulokowany w naszym łóżku, aktualnie leży i wesoło rozmawia z sufitem i ścianami, a mama z poranną kawką leży obok smyka. mam nadzieję, że za pół godzinki zaśnie i śmignę sobie pod prysznic.
dziewczyny, wróciły moje sercowe kołatania
pół nocy mi się znów serce tłukło, wprawdzie nieco lżej, niż w ciąży, ale jednak spać cieżko. no i niestety dopóki karmię piersią, to nici z leków. muszę się mniej deerwować i już. i magnez łykać, bo ciągle zapominam.
no i z okazji Tłustego Czwartku dla Grudnióweczek 70kg pączków
dziś diety nie obowiązują!!!

ja właśnie miałam pobudkę, mały się oczywiście podczas jedzenia osrał po szyję, więc wymyty i ubrany już w dzienne ciuszki został ulokowany w naszym łóżku, aktualnie leży i wesoło rozmawia z sufitem i ścianami, a mama z poranną kawką leży obok smyka. mam nadzieję, że za pół godzinki zaśnie i śmignę sobie pod prysznic.
dziewczyny, wróciły moje sercowe kołatania
no i z okazji Tłustego Czwartku dla Grudnióweczek 70kg pączków

bo nie wiem czy dam rade
Dziś mam regulacje brwi i musze isc sie troszke ogrzac na solarium odrazu mi sie humorek poprawi i cieplej bedzie.
Salsik- co tu wiecej pisac "Poprostu Kobietko Cie podziwiam"