asko_
ko&ko-ski
salsik kochana dziękuje za odp. na moje pytanko, juz znalazlam na tym forum namiary na najlepszego specjalistę na śląsku, ale jeszcze poczekam na wizytę u dermatologa a potem będę uderzała dalej. A co do rodzaju zmiany, to moja niunia ma 7 tyg. prawie i odpukac nie widzę żeby to roslo.. mam nadzieję że gorzej nei będzie, martwi mnie jednak ten limfatyczny na brzuszku bo na nim pojawiają się czerwone kropeczki... coraz więcej.
co do chust to ja cały czas wiąże mała w kieszonkę. Jakoś nie mam czasu zeby spojrzeć na inne sposoby i sie ich nauczyć
hihi widzę ze link do chust azimi krąży cały czas
też polecam, myślę że dziewczyny które kupiły ją po mnie to potwierdzą
dziewczyny dziś bawię się w ciastkarnię i w mojej kuchni tworzy sie popapraniec. Przepyszne ciasto, robię je 2 raz bo jutro mam imprezę u kuzynki i jak zwykle zostalam zmuszona do przyniesienia jako mój przydział ciasta. No cóż zrobic jak im tak smakują.. aaa i chyba jeszcze wyczaruję keks Mły, jak tylko bedzie mi się chciało orzechy obrać
co do chust to ja cały czas wiąże mała w kieszonkę. Jakoś nie mam czasu zeby spojrzeć na inne sposoby i sie ich nauczyć
dziewczyny dziś bawię się w ciastkarnię i w mojej kuchni tworzy sie popapraniec. Przepyszne ciasto, robię je 2 raz bo jutro mam imprezę u kuzynki i jak zwykle zostalam zmuszona do przyniesienia jako mój przydział ciasta. No cóż zrobic jak im tak smakują.. aaa i chyba jeszcze wyczaruję keks Mły, jak tylko bedzie mi się chciało orzechy obrać
;-) z FB się dowiedziałam;-)