venus27
Fanka BB :)
Zazdroszcze ze macie czas na pisanie. Ja ledwo Was podczytuje. Maly nadal ma mega kolki:-(Dzisiaj idę kupic delikol, bo sab simplex i infacol nie dzialaja. Nie wiem kiedy to cholerstwo minie
Caly dzien na rekach bo inaczej nie zasnie bo ma bolesne skurcze brzuszka. Spi z nami i przez to mnie tak boli kregoslup ze szok,nie moge sie wygodnie ulozyc...byle on zasnal...
Ja rodzilam prawie 7 tygodni temu a jeszcze plamie, szczegolnie po stosunku. Musze isc w koncu do gina.
My jeszcze ani razu nie bylismy na takim prawdziwym spacerze, wstyd sie przyznac...Tylko do auta i z powrotem. Przez te kolki odechciewa sie wszystkiego...
Caly dzien na rekach bo inaczej nie zasnie bo ma bolesne skurcze brzuszka. Spi z nami i przez to mnie tak boli kregoslup ze szok,nie moge sie wygodnie ulozyc...byle on zasnal...Ja rodzilam prawie 7 tygodni temu a jeszcze plamie, szczegolnie po stosunku. Musze isc w koncu do gina.
My jeszcze ani razu nie bylismy na takim prawdziwym spacerze, wstyd sie przyznac...Tylko do auta i z powrotem. Przez te kolki odechciewa sie wszystkiego...
nie lubię strasznie w deszcz anii w śnieg z wózkiem się telepać bo maluch cały obadulony i w foli a ja z zakupami kiepsko to widzę chyba że samochodem do marketu pojadę wtedy nie będę musiała nawet nosa na zewnątrz wystawiać brrrrr!!!!!
:-(