reklama

Grudzień 2011

KLARISS ja tam, żadnego pączka wczoraj z powodu skazy małego ale nie ubolałam nad tym za bardzo, kika kalorii mniej w biodra.

TOFIKA my też jeszcze nie mieliśmy ani razu szczepienia, no oprócz tych w szpitalu po urodzeniu. Dwa razy już się wybierałam i okazywało się, że mały chory. Teraz spróbujemy dopiero za około 4 tygodnie.Bo antybiotyk dostaje a po antybiotyku trzeba 3 tyg odczekać.

INKA mój Kacper też zaczął sie przesikiwać i też myślałam, że to kwestia za małych pampersów ale rozpoczętą paczkę skończyłam, wzięłam się potem za 3 i dalej to samo. Podobno chłopcy tak mają. Mój potrafi się osikać nawet po pachy, czasem i 5 razy dziennie go przebieram ze wszystkich ciuszków co ma na sobie.

SOSNOWICZANKA Ty karmisz piersią tak???? Mam pytanko czy zamierzasz i jeśli tak to kiedy wrócić do pracy????

DAGNE nauka przed chrzcielnna??? Pierwsze słyszę taką nowość.

Dziewczyny a ja szczępię podstawowymi szczepionkami, yak robiła z Melą i teraz też tak.

SOSNOWICZANKA my używamy biedronkowych DADY są super, raz kupiłam dużą pakę Hagisów, teraz używam ale uważam, że DADA bardziej chłonne. Pampersów używałam na początku przy Amelce więc mam porównanie.

Ja już dziś na zakupkach byłam, musiałam jechać bo mi się żelazko popsuło, a kupa prasowania. Melkę do przedszkola puściłam bo mają bal karnawałowy, odwaliłam ją w suknię księżniczki. I mają nagrody za konkurs plastyczny dostawać, ciekawe co moja gwiazda dostanie.

reklama
witajcie kochane...

u nas już zaczęły się roztop, cieplutko na dworku ale jest takie błoto że szok dzisiaj sobie jeszcze spacer odpuszczamy bo nie przepłyne z tym wózkiem...

mimozami witaj po przerwie kochana:)

sosnowiczanka my używamy pampersów ale sięgamy też po dada z biedronki...przeważnie na spacery, na noc i do lekarza zakładam pampersybo są bardziej chłonne a w ciągu dnia jedziemy na dada...zero uczulenia czy coś więc jestem zadowolona

kupinosia ale agentka ta twoja teściowa hahaha

kota powodzenia z Kubusiem mam nadzieję że nie daci w kość;p

milva trzymaj się ciepło mam nadzieję że Cie nie rozłoży!!:*

zapisana jestem na 7 marca do gina więc pozostało mi czekanie, mam nadzieję że wszystko ok...dziewczyny dostałyscie już @??

cześć wszystkim!udało mi się znowu dostać do komputera i moge troche ponadrabiać.Mam nadzieje,że lada dzień mój M. kupi router i wreszcie nie będe skazana na jego lapka.
Podczytuje co sychać u Waszych pociech,Widze,że sprawy chrztu juz na tapecie.Ja ciagle się waham,kiedy i gdzie,jedyenie chrzestnych mamy zaklepanych.Szczepienie pierwsze tez za nami, usg bioderek też.Nie powiem- mega wyzwanie zwłaszcza dla mnie.Zresztą każde wyjście do tej pory to duży stres i sama się jeszcze nie odważyłam.
Co do pieluszek, tez testujemy różne,aktualnie jedziemy na hugissach, bo jesczez będąc w ciązy zakupiłam dwie duże paki, mamy przetestowane też dady z biedronki, pampki i baby dream.Kupiłam tez na próbę mała paczuszkę pieluch z lidla, bo za 16 sztuk zaplaciłam niecałe 7 zl.Zobaczymy, może się sprawdzą.
Od jakiegos czasu Malutka ma krosteczki na buźce,lekarz mówi, że to trądzik.teraz jest ich więcej, niektóre czerwone ,inne białe i nie wiem, czy to kontaktówka...? Staram się uważać, codziennie są świeże pielusie pod buźką,a mimo to coś ją sypie.Troche gorzej jest z moim M.,zazwyczaj ma zarost i często zapomina o połóżeniu na ramieniu pieluszki.jak myslicie? Wolałabym ,żeby nie była to pokarmówka, bo karmię piersią i na razie dajemy radę.

MAXXELL nie mam, rano nie pomyślałam by jej zrobić tym bardziej,że ona rano zawsze ma humory , 3 razy nie idzie do przedszkola a za chwilę 5 razy już idzie. Jak wrócimy to zrobię jej fotkę, jak pozwoli:-D:-D:-D i jak nie karze się pani w przedszkolu przebrać:rofl2:

Dziewczny jutro sobota ostatkowa. Jakie plany??? Czy któraś z was wychodzi gdzieś z partnerem??
Ja jutro o 15.30 mam ślub sąsiadki. A wieczór jak zwykle w domku z dzieciakami, z małym przy piersi i z K.

reklama
Dorotar..my nie mamy szans na wyjście, bo z dwójką dzieci to już problem (z resztą, co Ci będę mówiła, jak sama wiesz:-p)..ja jutro będę robiła sałatki i ciasto na niedzielę, na urodziny..
Asieńka, nie zamartwiaj się, przyjdzie pewnie w najmniej oczekiwanym momencie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry