Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powiem ci szczerze, ze ja sie w tygodniach juz zgubiłamAnkubator, jak liczysz tygodnie, skoro Ty liczysz 12 tygodni a ja 13 a mamy dzieci z jednego dnia?
Tak z ciekawości pytam..znaczy, ja myślę, że wczoraj skończyła 12 tygodni, od dziś liczony 13?
i skupiam się na miesiącach, resztę przepisałam z książezki zdrowia małego
..Marysia też chyba wyczuła siostrę i kursowała do naszego łóżka ze trzy razy - rozkoszny widok rozespanego dziecka z nupelkiem w buzi i ulubiona maskotka w rączce..ale tata od razu ja zabierał z powrotem
, muszę zacząć brać jakieś witaminki na to, a przy karmieniu się nie da..
M mowi ze nie a co on tam moze wiedziec...Boje sie jak cholera chyba sobie test kupie
jak bedzie negatywny to bede najszczesliwsza na swiecie
narazie mi starczy jedno dziecie.
Ale tylko dlatego ze od ponad tyodnia mam temperature podwyzszona, bole glowy i takie ala bole nerwicowe zoladka i spanikowalam, ze to ciaza 

dziewczyny mam pytanie!
mój mały od jakiegoś tygodnia śpi od 21 do 7 rano, na początku koło 24 dawałam mu jeszcze mleko ale kilka dni temu przy tmy procesie rozbudził się jak cholera a do tego nie chciał jeść więc go uśpiłam i spał dalej na następny dzień po kąpieli dałam mu mleczko usnął dradycyjne koło 21 i bez jedzenia spał do 7, no i przestałam mu dawać o tej 24 a on nyna minimum do 6.40 i po karmieniu o tej 6.40-7 zaczynamy dzien... czy ja dobrze robię? czy to normalne ze on wytrzymuje tyle bez karmienia? ?????????

Z tym spaniem to też nie reguła bo Emi tak jak mówię potrafi spać nawet 9 godzin a jest tylko na cycku![]()
Dziewczyny muszę się wam przyznać do czegoś... panicznie boję się że będę w ciąży. My z M nie chcemy rodzeństwa dla Emilki i nigdy o nim nie myśleliśmy a teraz opanował mnie taki strach że nie mogę się ogarnąć.![]()
Nie planujemy więcej dzieci i teraz druga ciąża byłaby dla mnie totalnym załamaniem niestety.