reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Ach i po wizycie, na szczęście Kacperek już zdrowy, powoli mamy z powrotem zacząć wychodzić na dwór ale delikatnie, po troszku. Amelka mi scenę w przychodni odstawiła aż klapa dostała i płacz był. Ach kolejne pół kilo mi spadło.

reklama
ale jestem wkurwiona!

pojechalam na zakupy do jednego z supermarketów, wzielam ze soba siostrzeńca bo ma dzis urodziny a w gazetce pisało że jeśli sie dziś obchodzi ur. to wystarczy przyjsc i się dostanie prezent. No więc dziecko się ucieszyło.. podchodzimy do informacji a tam zonk. Nie dostanie prezentu bo nie jest pełnoletni!!!!!!!! to nic ze przyszedł z opiekunem, to nic ze i mama jego przyjechała, że my moglysmy potwieerdzic swoim dowodem odbior prezentu, on miał legitymację też. Bo mogą tylko osoby o pełnej zdolności.. no super tylko żee gdzie była o tym mowa w gazetce, dziecku było cholernie przykro. A ja uwazam ze sklep bardzo nie fair bo po pierwsze robi w balona, po drugie czemu niby dzieci się nei licza, przeciez to nie był konkurs, loterie itp bo tu jest dla mnie jasne ze dziecinei moga. Pisało jasno prezent na urodziny a dziecko to co już nie istnieje urodzin nei obchodzi!!! Włos się jeży, ale postanowiłyśmy tak tego nie zostawić.

a tak wogole muszę się wam pochwalic że w najnowszej kropce tv w dodatku kuchnia jest mój przepis na ciasto czekoladowe które równiez jest na forum naszym :) już moj drugi przepis umiescili:) hihi jezcze przelewu za to nie dostałam a już sobie kupiłam w ramach tej kasy na allegro pare drobiazgów:)

asko: po pierwsze: no świństwo po prostu! tak nadzieję dziecka zawieść :no::no: wstydu nie mają:no: no ale wiadomo- dziecko nic nie kupi wiec im sie nie opłaca robić promocji dla nich:no: po drugie: gratuluje publikacji :D no no, jeszcze troche i wydasz ksiażkę kucharską :D

i po spacerku, mały nie spał tylko patrzył zaciekawiony na drzewa i domu- radoche miał nieziemską ;)

straszna historia z tą rodzinką, najgorzej, że jak człowiek jest uczciwy, a wypadnie mu takie nieszczęście to tak mało na panstwo może liczyć:crazy: no cóż...jakby to byla rodzina patologiczna to dostaliby i mieszkanie za free - zero sprawiedliwości:-:)-(

Asko więc wyprobuje Twój przepis! Zdolna bestia z Ciebie :-)
Dorotar dobrze,ze choroba pokonana! Oby Kacperek juz nie chorował wiecej!
Ja siedzę w poczekalni u gina i niestety juz jest spore opóźnienie a przede mną weszła jeszcze kobieta z brzuszkiem :-) aż mi się przypomniało jak ja byłam w ciąży i troche za tym stanem zatesknilam :-)
A pomyśleć ze moj kawaler ma juz 9 tygodni :-)

Asko- bardzo nie ładnie sie zachowali:wściekła/y:gratuluje przepisu.
Firanka- czytalam juz ten watek i szykuje dla nich paczke,kurcze az sie serce kraje...
Dorotar-super ze Kacperek powraca do zdrowia.

My juz po wizycie i jestem bardzo zadowolona,(opisze w odpowiednim watku)Dzis dostalismy mate eduk. maly sie tak cieszył i był zafascynowany tym wszystkim ze az zasnał:szok::-D

Firanka, już paczka będzie się szykować i w piątek pójdzie, dzięki za info!

Dziewczyny Emilce chyba idzie ząb! :-D W miejscu gdzie będzie prawa dolna jedynka zrobiło jej się takie jakby białe w środku, no to co innego jak nie ząb? :rofl2:

przepraszam dziewczyny za może zbyt bezpośrednie pytanie, ale nacięłam się kilka razy już....- a ten dom co szuka pomocy, to jest sprawdzony? -niestety w tej chwili nie mam czasu przeczytać całego wątku...chodzi o to, że jakiś czas temu w sieci krążył facet , który szukał pomocy dla swojej rodziny-wysyłał maile itp....i się okazało,że potem sobie handlował zebranymi rzeczami:wściekła/y:

reklama
firanka dzięki za info o tej rodzinie!! już powoli robię paczkę czekam jednak na info co im konkretnie potrzeba bo mam ok 15paczek pampersów i chętnie się podzielę!!

Do góry