reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Dziewczyny jest dokładnie tak jak pisze Freiya. Zanim założyli wątek dałam im namiary na email i Bestyja i Aniaslu wyraziły zgodę na założenie wątku po zobaczeniu dokumentów. Poza tym w niedziele moja kumpela jedzie zawieźć im zakupy,a ja za tydzień.

FREYA mój Kacperek na dole tez ma białe punkciki i tez myślałam, że ząbek idzie ale dziś na wizycie u lekarza pokazywałam to i powiedziała, że to nie ząb. A mi dalej wydaje się, że powoli ząb idzie bo coraz bardziej widoczne i większe się robi. Jeszcze w dziąsełku ale cos tam własnie widać.

firanka dobrze,że są na tym świecie jeszcze ludzie tacy jak Ty i inne mamy-nieobojętne na krzywdę innych!!
paczka już zrobiona więc jutro idzie kurierem by przed weekendem doszła!
dla mnie potwierdzenie Administratora i relacja innych mam to wystarczające potwierdzenie!!

Inka ja wcale taka dobra nie jestem,po prostu mnie bardzo boli krzywda dzieci,a poza tym sama nie wiem czy w przyszłości nie będę potrzebowała Waszej pomocy.

Boże zaraz dostanę kur wy Krzyś mnie dzisiaj po prostu denerwuje śpi tylko na rękach...odłoże go do łóżeczka i zaraz się budzi...jeszcze pediatra stwierdziła,że mu zęby idą więc uroczo....

Milva, Phelania, żeby prosić o pomoc na forum trzeba wysłać do adminów dokumenty potwierdzające złą sytuację. Bestyja, nasza administratorka, potwierdziła w wątku, że takie dokumenty otrzymali i że naprawdę jest tak źle. Podobnie jedna z dziewczyn, która u nich była.
Wiele osób oszukuje, ale równie wiele naprawdę głoduje. Aż mi się coś dzieje na myśl, że ten mały jest w wieku mojej Miśki i startuje pod górkę :(

edit: nie zauważyłam, że Freiya już odpowiedziała na tę wątpliwość :)

reklama
Dzięki dziewczyny,że zajrzałyście i zdecydowałyście się pomóc.

Kurcze nigdy w życiu nie spodziewałam się,że wstanę od 6 rano i posprzątam sobie całe mieszkanie:-).

Do góry