reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Ankubator z pewnością możesz wziąć stodal,oxilocoksinum czy jakoś tak...najlepiej idź do lekarza,przepisze Ci takie leki które pomogą,i nie zaszkodzą przy karmieniu piersią.

Dałam Krzysiowi grzechotkę do rączki. Na razie ją ogląda z każdej strony,o a teraz ją cycka. Dziołchy,a może założymy wątek o postępach Naszych dzieciaczków? Gdzie będziemy pisać o ich postępach w rozwoju?

Cześć z rana:-)
Dziewczyny, poczytałam, co się wczoraj działo u nas i normalnie aż się moja gęba cieszy, że jestem z Wami tu na grudnióweczkach!!!Wiadomo, o co kaman;-)

U nas noc nawet w miarę.Marta obudziła się o 2.00, a potem o 4.40 na flachę - a tak ładnie spała. Troszkę gorzej Marysia, bo szurczało jej, jak spała..Zapodałam jej rano syrop z cebuli, ona oczywiście za bardzo nie chciała, ale jak liznęła łyżeczkę, to za parę sekund zwymiotowała flegmę - co mnie bardzo ucieszyło, że sama się jej pozbyła:-)
Freiya - zdrówka!!!
Firanka - fajny pomysł..Możemy rozszerzyć tytuł i o zachowanie naszych pociech;-)

Wiedziałam,że zaraz nalecą na mnie mamusie...mam to w tyłku napisałam to co myślę,a nie kurde jakieś nawiedzone kobiety z parciem na szkło będą robić z siebie gwiazdy zamiast skupić się na najważniejszym! Jak tak kocha angażowanie się i przechwałki to ja kurde zapraszam do fundacji "Zwierzęta i My" ciekawe czy tak chętnie będzie się chwaliła sprzątaniem psich odchodów...

Ankubator mój psiur tyko wącha stópki i pupę :) jak mam niunię na kolanach i ją karmię, no i czasem uszko. Przygląda się jak gada i na razie tyle. Ale np. jak się siedzi z niunią i ktoś przychodzi, to siada obok nas jakby nas pilnował :)
Na początku wąchał łóżeczko. Wydaje mi się, że nadal nie całkiem wie o co chodzi :D

Dziewczynki, a czy oprócz Języka niemowląt Tracy Hogg czytałyście coś wartego polecenia? Może to też temat na wątek?

Rojku ja nie czytam tych mądrych książek, bo nie przemawia do mnie większość sposobów...np rocznemu dziecku żeby nie podawać herbatki itp...jakoś ja dawałam Nice herbatkę w nocy tak długo jak tego potrzebowała i sama z siebie zrezygnowała z nocnego picia...a nie poczekać parę nocy,niech se ryczy...sąsiedzi tylko znienawidzą,ja z kolei będę nie dość,że nie wyspana to z wyrzutami sumienia...

FREYIA na gardło Tantum Verde, katar Euphorbium, kaszel syrop z babki lancetowej (Sirupus Plantaginis), oraz na rozgrzanie saszetki Gardimax termogripp, sprawdzone, polecam, sama stosowałam w styczniu jak mnie rozkładało.

FIRANKA świetny pomysł z nowym wątkiem.

Pogoda do d..., od rana spac mi się chce, a dziś od południa trochę jazd mnie czeka.

reklama
No ja teraz czytam coś, co ciężko poradnikiem nazwać :D ala ja ją na pewno mogę nazwać mądrą, a przy tym zabawną :D
Mianowicie to książka "Dziecko dla odważnych" Leszka Talko
Zaśmiewam się przy niej okrutnie :)

Do góry