nikuss, u nas z kupa tak jak u nastazji, nasza Lenka tez jest tylko na mleku mamusi, robi kupki rzadkie, maziste w kolorze żółtym bądź musztardowym, rzadko -bo raz na 3 do 6 dni. I ja tez zaglądam z utęsknieniem w pieluchę. Masuję regularnie brzuszek, robimy ćwiczenia nózkami (dzieck:-)a), ale jest jak jest...
Dzisiaj u nas piękna pogoda, spacer obowiązkowy.... :-)Wczoraj nie byłam na dworze, zerknęłam przez okno a tam młodziez gimnazjalna w samych bluzach i swetrach i myślalam ze mam przewidzenia, ciekawe czy dzisiaj tez jest tak ciepło;-)
Dzisiaj u nas piękna pogoda, spacer obowiązkowy.... :-)Wczoraj nie byłam na dworze, zerknęłam przez okno a tam młodziez gimnazjalna w samych bluzach i swetrach i myślalam ze mam przewidzenia, ciekawe czy dzisiaj tez jest tak ciepło;-)
Chyba Sinupret mogę a mam w domu bo ja dwa razy w roku przechorowuję zatoki, na jesieni i na wiosnę i mam z jesieni jeszcze, a skoro mogłam w ciąży to chyba i teraz?
, to nasza pierwsza normalna kuchnia- przez 10 lat cały czas zbieranina szafek po kimś...az mi się cięzko teraz przyzyczaić do tylu szafek