Asko nie wiem dokladnie czemu go wycofali ale czytalam gdzie wlasnie ze od tego roku jest wycofany bo nie przeszedl norm farmaceutycznych. I jeszcze jakis wycofali ale nie pamietam jaki. Tak mi sie skojarzylo bo jak bylam z Marika u lekrza ostatnio to zapytalam czy moge podawac ten syrop bo mi zostatl jeszcze z poprzdniej choroby to mi learz powiedzial ze od poczatku 2012 jest wycofany i zebym go wyrzucila.W aptekach jeszcze sprzedaja bo im zostaly i tyle. Ale np mojej kolezanki lekarka normalnie go przepisala wiec widac to wszystko zalezy od lekarza.
Sosnowiczka a czym sie zajmujesz?? Przepraszam ze pytam bo pewnie juz pisalam ale cosostatno nie bylam na bierzaca;/
Kupinusia dziekuje. Wlasnie dlatego boje sie troche otworzyc ten plac zabaw dla dzieci bo to jest wies, dzieci duzo ale wlasnie nie wiem czy rodzice beda chcieli placic za to zeby ich dziecko sie pobawilo. Ale wlasnie ciuszlandow jest 4 i nie ma jakiegos takiego spoko. A ja mam znajoma ktora prowadzi hurtownie ubran do ciuchlandow wiec wiem ze ubrania bym miala spoko. No ale jakos chyba wolalabym ten plac zabaw ze wzgledow na swoje dzieci
Milva eferalgan jest w czapkach i nie jest na recepte
Ja tez kapie dzieci co 2 dzien i nie mam z tym zadnego problemu

Brudne nie chodza.
A cd przebierania to rano jak wstajemy to pierw ogarniam siebie, przebieram Marike i robie jej sniadanie, ona jee a ja przebieram Fabiana i karmie. Potem dokarmiam Marike bo wiadomo sama jak je to bardziej to zabawa niz jedzenie. No a potem to juz jakos leci i aby do 16 bo o tej wraca P z pracy i to potem on zajmuje sie Mariczka. A o 20 on kapie Fabianka a ja go ubieram, potem karmie a P kapie Mariczke, robi jej mleko wklada do lozeczka i ona ladnie sama zasypia. Przy dwojce dzieci trzeba byc mega zorganizowanym
Milva urocze cmokanie

U nas tez Fabian czasem tak cmoka
Kota u mnie w rodzinie to jest dopiero gromadka. Jak chodzilam z ciazy z Mariczka to oprocz mnie moje 2 siostry cioteczne i ciocia. I dzieci rodzily sie w marcu, kwietniu, maju, i listopadzie. A jak teraz chodzilam w ciazy z Fabiankiem to dowiedzialam sie ze te dwie siostry ktore byly w ciazy w tym samym czasie co ja z Marika znowu sa w ciazy i jedna miala termin na grudnia i urodzila 2 dni przedemna a druga ma termin na 20 marca. I jeszcze jedna siostra cioteczna byla w cizy i urodzila w lutym i mojego brata ciotecznego zona w ciazy i ma termin na lipiec. Wiec dzieci mnostwo w rodzinie mojej
Kota masz racje czekam niecierpliwie na weekend bo ja bedzie tak cieplo jak zapowiadaja to idziemy do zoo

Mariczka juz byla 2 razy ale jak byla mniejsza to nie bardzo rozumiala gdzie jet a teraz juz duza to bedzie sie pewnie cieszyla, a Fabianek sie bardzo dotleni
Sosnowiczka moj Fabian nadal ulewa niestety.
Jejku ale wam zazdroszcze tego ze wasze dzieci tak dlugo spia, u nas byly dwie noce gdzie przespal cale i 2 gdzie sie obudzil tylko raz a teraz znowu co 3 godziny. Ale dobrze ze tylko jee i od razu zasypia.
A my mamy problem bo maly nie chce jesc wogole z butelki, nawet herbatki nic. Chcialam go nauczyc bo kurcze nawet sie nigdzie ruszyc nie moge. Juz chyba wszystkie mozliwe smoczki wyprobowalismy a on jak tylko puczuje smoka w buzi zaczyna sie krztusic, zmuszac do wymiotow. Smoczka tez nie chce ssac.
Dagne to normalne

Ja tez tylko mysle o dzieciach, juz nie pamietam kiedy sobie cos kupilam bo zawsze pieniadze przeznaczone na mnie wydaje na dzieci