asko_
ko&ko-ski
salsik Tobie to ja się kochana nie dziwie że nie przebirasz ot tak.
aa i dziękuję za komplement o Kamisiu
on tak potrafi co jakiś czas chodzić i ją calować po główce lub głaskać, ale też dziś potrafił ogryźć jej palca bo chcial tak jak ona wsadzić sobie jej rączkę do buziiii grrr
ja staram sie teraz to robić;p gdyż przypomniałam sobie buhaha że mam 2 szuflady ogromne z ubraniami a nie tylko jedną z pajacami, dlatego teraz Karolka chodzi jak damulka;p ale no niestety przy 2 nie bywa łatwo, Kamila muszę przebrać bo w pizamie nie wyjdzie;p ale mała od biedy moze zostac w pajacyku
A co do higieny to mimo że nie kąpiemy sie co dzień to faktycznie nei wyobrażam sobie dnia bez toalety
Kamil myje ząbki, myję rączki co jakiś czas i buźkę, i tyłek tez się zdarzy jak się za bardzo umaże. Dla mnie może braknąć czasu na makijaż ale nie na umycie ich
a kąpanie to już inna sprawa
ja staram sie teraz to robić;p gdyż przypomniałam sobie buhaha że mam 2 szuflady ogromne z ubraniami a nie tylko jedną z pajacami, dlatego teraz Karolka chodzi jak damulka;p ale no niestety przy 2 nie bywa łatwo, Kamila muszę przebrać bo w pizamie nie wyjdzie;p ale mała od biedy moze zostac w pajacyku
A co do higieny to mimo że nie kąpiemy sie co dzień to faktycznie nei wyobrażam sobie dnia bez toalety

Coś te moje dziecie dzis strasznie marudne