Czesc dziewczynki...
A mnie wzielo na wspomnienia i poczytalam grudniowki od pierwszej strony jak sie chwalilysmy kreseczkami

ale fajnieee....
czytam i czytam,weny brak.
Jutro ide ze soba do dermatologa bo po porodzie wyszla mi jakas kaszka na rekach i na udach,musze sie dowiedziec co to..
dobranoc mamuskie zycze zdrowka Maluszkom i Mamusiom!!
A mnie wzielo na wspomnienia i poczytalam grudniowki od pierwszej strony jak sie chwalilysmy kreseczkami
ale fajnieee....
czytam i czytam,weny brak.
Jutro ide ze soba do dermatologa bo po porodzie wyszla mi jakas kaszka na rekach i na udach,musze sie dowiedziec co to..
dobranoc mamuskie zycze zdrowka Maluszkom i Mamusiom!!
Kota Milva Rojku witajcie w klubie u mnie już 3 dni kiepsko ale dziś to masakra jakaś, placzu co nie miara, nic mu nie pasuje niby wszystko ok ale odłożyć się nie da ząb idzie jak nic!!!nie da się nawet dotknąć do dziąsełka ale kiedy ??? ja pewnie oszaleje z dwójką ciężko jak mały marudny to i dla Zu czasu brak a o sobie nie wspomnę
u mnie też ostatnio wszystko na mojej głowie bo mój M przecież pracuje ciężko a ja leżę i pachne, takie typowe małżeńsko wychowawcze problemy
Emilka pierwszy raz była dziś w gościach (do tej pory tylko w domu i u moich rodziców) a dziś podczas spacerku zachciało mi się do koleżanki wpaść i poszłyśmy razem
w ogole u nas w lesie juz wiosna na całego- co spacer natykamy się na wiewióry, dzięcioły, sikorki, a dzisiaj natrafiliśmy na stadko saren! tuż przy drodze! normalnie, az strach pomyśleć na co jutro wpadniemy ;puciekam spać zaraz, bo Miki ma ostatnio kiepski zwyczaj budzenie sie koło 6 rano
miłej nocki laseczki!
teraz znowu śpi, ale ja nie -pewnie wieczorem będę jak zombie...