kota-behemota
Q & H team
Aga, super ten filmik z obrotem
dobrze, że palec nie jest złamany, oby szybko się zagoił.
dobrze, że palec nie jest złamany, oby szybko się zagoił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Te naczyniaki powinny po jakimś czasie zniknąć. W szpitalu kilka mam pytało o to lekarzy i oni tak właśnie odpowiadali. Moja Natalka też miała takiego naczyniaka na rączce i po roku czy dwóch samo znikło.Podlaczam sie do pytania Rojka
Moj ma na powiece naczyniaka ale pediatra na 1 wizycie powiedziała ze sie wchlonie,pózniej juz nikt nic nie mówił... Może warto dopytac??
To napięcie mięśniowe staje się bardzo modne, podobnie jak alergie.Dziewczyny a czy wasze maluchy robią takie jakby mostki? Emilka w ten sposób robi i przekręca się wokół własnej osi na leżąco, myślałam, że to taka zabawa a tu mnie już straszą napięciem mięśniowym i rehabilitacją!Ale pediatra nic nie zauważyła tylko koleżanki straszą.

Mam pytanie do Milvy...powiedz mi dziewczyno, gdzie Ty wyhaczasz takie super pajace i bodziaki, które ma na sobie Bartus na zdjęciach w galerii ( takie z czachami itp)? Są urocze !