Hej ;*
Ale produkujecie tych posotw, ciezko byc na bierzaco przy dwojce dzieci, no i calym sprzataniem przed swiatecznym chociaz prawdopodobnie w domu nic nie robimybo jedziemy do rozicow P.
Stwierdzilismy ze wkoncu trzeba gdzies jechac bo co rok swieta wielkanocne i bozego narodzenia spedzalismy z moimi rodzicami i rodzenstwem a na pierwszy zien swiatjechalismy do rodziny P a teraz zrobimy inaczej
Pogoda do dupy, a ja musze leciec na poczte, a tak mi sie nie chce ze szok. Narazie dzieci spia. Marika co chwila w nocy budzila sie z placzem i wstala o 6;/ Ale po 8 poszla spac i spi do tej pory. Fabianek zjadl przed chwilka i tez poszedl spac
Rojku u nas takie marudzenie bylo ostatnio przez pare dni.. Nic Fabianowi nie pasowalo, na rekach zle, przycycu zle, w lozeczku zle, w hustawce zle. No i jeszcze co chwila jeczaca Marika bo jak Fabian placze to ona chce go tulic zeby sie uspokoil a on w wieksza furie wpadal wiec jej nie pozwalalam. myslalam juz ze oszaleje. Juz myslalam ze wyjde z siebie i stane obok;/ Ale znalazlam sposob na wyciszenie sie w takim sytuacjach jak obydwoje ryczaa ja mamjuz doscto zostawiam ich w bezpiecznym miejscu i zamykam sie na pare minut w lazience zeby nie slyszec ich krzyku. Pewnie pomyslicie ze jestem jakas nienormalna ale wole taka sytuacje ze chwile sobie poplacza niz jak mi sie skonczy cierpliwosc i sie bede na nich darla..
Inka masz racje jak bylam przed wczoraj w szpitalu wieczorem bonie wiedzialam co jest Fabiankowi to bylo mnostwo malutkich dzieci i wszystkie z zapaleniem oskrzeli albo ploc

Najbardziej bylo mi szkoda takiej dziewczynki ktora miala moze z 3 tygodnie i tak ja meczyl ten kaszel ze az sie krztusila, oddechu zlapac nie mogla

Oczywiscie wszystkie dzieci zostaly na oddziale.
Freiya zazdroszcze Kochana tego snu Emilki, moze Twoja ksiezniczka uraczy zarazic takim snem mojego synka jak sie spotkamy
Kota wspolczuje chorego chlopa w domu bo to jest najgorsze co moze byc;/ Trzymam kciuki zeby Kubus sie nie zarazil
Nikuss ja mam pulpety- robilam wczoraj i zostaly jeszcze wiec nie musze sie wysilac
Freiya nie sluchaj gadania ludzi, rzeczywiscie moze ugrysc pare razy aleto bardziej przez przypadek niz ze zlosci bo dziecko ssie cycka zeby mleko lecialo a nie gryzie;p