Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak szybko masakra, ale tez wlansie ja chce Lenie zrobic jak bedzie miala 5-6 miesiecy (czyli juz zaraz).
Widzę że nie tylko u mnie poród spowodował rewolucje w seksie. Też byłam pocięta tak,że usiadłam dopiero jakieś 10 dni po poodzie. Pierwsze razy po, byly dosłownie ze łzami w oczach, choć dostałam zielone światło od lekarza. Dopiero od jakiś 2 tygodni nie odczuwam bólu, ale nie ma szaleństwa takiego jak kiedyś bo jeszcze muszę psychicznie dojść do siebie. Dalej boję się bólu..
Właśnie ostatnio też się zaczęłam stresować brakiem okresu. Już od ponad miesiąca daję butlę pół na pół z piersią i nic. Jedynie bóle podbrzusza..
Dalej męczy mnie krtań.. Ledwo mówię, ale na szczęscie nie mam żadnego kataru czy gorączki, jedynie głosu brak. Piję sobie ciepłe herbatki, płukam szałwią, no i modle się żeby Adas był zdrowy. własnie sobie zjadłam i mam chwile bo Adas usnął po butli, później gdzieś go zabiorę na spacer, a po południu zajmie się nim tatus a ja sobie może odpocznę.
swoją drogą medycyna jest tak rozwinięta a porody niczym z początków świata, prawie jak w jaskini;-)U mnie w szpitalu nie dają znieczulenia...dowiedziałam się przy porodzie kiedy prosilam o jakiekolwiek znieczulenie...