reklama

Grudzień 2011

reklama
venus musisz skorzystac z jakiejs stronki np. TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting dzięki ktorej bedziesz mogl pobrac kod potrzebny na forum, tam wybierasz fotkę z kompa potem wielkosc, polecam website/email robisz upload now, wpisujesz kod z obrazka a potem wybierasz link ktory się ukaze pod tym tekstem "IMG Code for Forums & Message Boards" kopiujesz i przechodzisz na zakmniety, zakladasz swoj watek(album) i otwierasz ikonkę z obrazeczkiem tą obok kadru filmu i wklejasz ten linka po zatwierdzeniu pojawi ci się zdjęcie w oknie rozmow i tylko zatwierdzasz ponownie:p mam nadzieję ze zabardzo nei pomieszalam

Venus potrzebujesz skorzystać z zewnętrznego serwera Np www.fotosik.pl , tam wrzucasz fotki a na gr wklejasz linki,która tam Ci pokaże!

Maxwell powodzenia!
Phelania witamy,zdrowia dla pieska. Moj kocurek tez niestety kiepsko sie ma :-(
Asko zdolniacha z Ciebie!

A gdzie nasza MamaOskarka?? Pusto tu i smutno bez niej!

kol2.jpgkol5.jpg obiecane foty-moje dzieło:cool2:

Venus- fajnie, kiedyś też myślałam nad robieniem kolczyków. Nakupowałam koralików i po zrobieniu jednych miałam dość, ja musze mieć raz dwa efekt, a tu trzeba trochę cierpliwości;-)

Phelania
- biedulak psiak, oby wyniki sie poprawiły choć trochę, ale wątroba i trzustka u psów to ciężka sprawa niestety, już całe życie na diecie i wspomagaczach ehh

Moja batalia dzisiejsza z Tz okazała się sukcesem;-)Jednak w swej głupocie trochę inteligencji ma;-) Do domu wrócił z pyszną bombonierką i prezentem dla małego-pierwszy raz sam mu coś kupił! Jak powiedział jak on widzi nasze problemy, to serio stwierdziłam, że faceci sa z innej planety. Mam nadzieję, że teraz będzie ok- przez jakiś czas;-)
Dzięki za wsparcie!!!!!!!!!!

Bartek drugi dzień mega marudzi, albo skok , albo zęby- ale nic tam nie widzę. Teraz zasnął , całkowicie rozregulował tryb dnia...ciekawe jak nocka minie...

Venus kolejna grudniowa mama ujawnila swoj talent, super:)

Maxwell ja tez trzymam kciuki :)

Milva dobrze ze twoj facet wkoncu cos zrozumial:)

Wlasnie mowią w wydarzeniach ze znaleziono na wysypisku martwego noworodka, normalnie wierzyc sie nie chce ze takie zeczy sie dzieją na swiecie :no:

reklama
SOSNOWICZANKA mama moja rano ddtvn oglądała i jak z przedszkola wróciłam to mi o tym noworodku mówiła, to w Pruszkowie było, jakieś 30km ode mnie. No szok:szok:, nóż się otwiera.

VENUS super zdolności.

MILVA dobrze, że z TZ już ok, ale z chłopami trzeba krótko bo za bardzo się rozpanoszą i potem marne efekty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry