• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Hej.

Wczoraj dostaliśmy urlop do jutra. Jutro naginamy do szpitala na kontrolę i okaże się czy dostaniemy wypis,czy też może znowu będziemy biedować...a wywalili nas ze szpitala po tym jak zrobiłam zadymę i pocisnęłam lekarce i pielęgniarce...ogólnie w szpitalu była zadyma jak nie wiem,pól szpitala mnie słyszało...

Mam nadzieję,że wróciliśmy juz na stałe. ehhh stęskniłam się za Wami.

reklama
Firanka oby jutro nie kazali wam zostawać w szpitalu!

U mnie przygotowania do chrzcin pełną parą, jutro zjeżdżają mi się goście. Najpierw przyjedzie mój kuzyn po południu (chrzestny Emilki), a potem wieczorem jej chrzestna z chłopakiem. No i... teściowie. Już chodzę cała w nerwach i nie mogę się ogarnąć, ciśnienie mam chyba 200 na 100. :wściekła/y::-(

Freya - trzymam kciuki aby choc w tym dniu teściowa potrafiła się zachować!
Firanka- wracaj do nas szybko! Zdrówka:tak:

Tz przyniósł mi dziś jeszcze polecone leki od koleżanki fryzjerki - Biotebal 5 , 5mg. ma podobno super pomóc na wypadanie, zobaczę...

Venus, Asko- zdolne jesteście !
Dorotar- we wniosku do przedszkola najlepiej jest deklarować maksymalną liczbe godzin, wszystkie posiłki i nie podawać dziadków jako osoby upoważnione do przyprowadzania bo to można uzupełnić potem a tak to myślą że przecież są dziadki to mogą sie zająć dzieckiem...oprócz tego jeżeli przedszkoli jest pare to zdecydować sie konkretnie na jakieś bo inaczej z automatu odrzucają i tu i tu, no przynajmniej tak u nas jest
Maxwell- napisz potem jak tam poszło z chałupką, będzie coś z tego ?
Fraiya- trzymaj sie...

My wczoraj byliśmy w Białymstoku odebrać paszport Oli. Miała na 5 lat teraz tylko na rok ale trudno, nie ma co ryzykować jak trafi sie jakiś świr służbista i powie ze dziecko nie jest do siebie podobne bo na fotce ma pare miesięcy. Potem odwiedziliśmy przyszłego chrzestnego Kasi i nie podobało jej sie u nich, tak więc spotkaniem tylko sie umęczyłyśmy. Nie mogła sie u nich wyciszyć a chciała spać. Padła prawie natychmiast w aucie

Venus, cudne, masz talent!
Firanka, obyście już nie musieli tam zostawać!!Zdrówka dla Krzysia!!!
Freiya- powodzenia i trzymaj się jakoś..nie daj się podpuścić teściom -szkoda nerwów..
Milva, super wieści!!

No więc byliśmy tam..mieszkanie na 5 piętrze, nie na wprost windy, tylko to drugie.
Pokoje niby trzy, kuchnia jakaś węższa, lepszy przedpokój, ale..no właśnie..ale..
Dużo do remontu tam jest
unhappy.gif
Babka potem przyszła od do nas i widać, że to co zobaczyła,
spodobało się jej..ma dać znać, co ona myśli, ale i my się ciężko zastanawiamy..
No nic, zobaczymy, co dalej..

reklama
hej dziewczynki :)
Bąbel śpi, M. w pracy, a ja wreszcie mam chwilke czasu na BB
u nas troszke gorszy okres, ale staramy sie dzielnie trzymać :) Młody marudny jak nie wiem co ;p górnych jedynek jak nie było tak nie ma. ale spoko, sądząc po krzyku i płaczu niedługo zawitają ;P

dzisiaj Moje dziecko wreszcie postanowiło się przekulać z brzuszka na plecy ;) dumna jestem strasznie, nawet łze szczęścia uroniłam :rofl2: poza tym Miki odkryl nóżki - a że jeszcze troche ma do nich zadaleko to pomaga sobie ciągnąć za spodenki- wygląda to przekomicznie ;)

Mawell: trzy pokoje...fajnie brzmi, mam nadzieję, że te rzeczy do remontu to nie są zbyt straszne:*

venus:przecudne są! naprawde masz talent!

firanka: zdrowka:* mam nadzieję, że to już końcówka przykorści:*

asko: czapeczka urocza :D widać, że cora dumna z talentu mamusi :D

Freiya: olej Teściów:* to Wasz dzień i tylko to powinno sie liczyć :) zawsze możesz powiedzieć, że idziesz karmić malą i zabarykadować się w sypialni z Emi, Kotem i dobra ksiażką :D No i pomyśl sobie, jakie to będzie cudne uczucie jak się wreszcie wyniosą :D

phelania, inka: kciuki za zwierzaki. oby one też szybko wróciły do zdrowia!

Milva: no to super, że Tz się wreszcie ogarnął;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry