AGA7620: kurcze, szkoda, ż○e ksiądz Wam taki przykrości robi ;/ nie fair po prostu
asko: podziwiam stalowe nerwy

rzeczywiście niezle przeżycia! dobrze, że Wam się nic nie stało!
Venus: a bo Mikołajki to takie leniuszki ;p Mojemu tez sporo czasu to zajęło ;-)
agapa: trzymam kicuki, żeby wszystko sie wreszcie ułożyło! terminy za rok...to jakas paranoja
kota: a może ślinę odkrztusza?
macwell: mam nadzieje, że te pół metra nie bdzie problemem...chociaż z drugiej strony w Knurowie teściowa nei dostała dopłaty bo ...uwaga uwaga garaż jej metraż tez o ół metra nabijał ;p mam nadzieję, że u Was nei ma takich absurdów
firanka: i dobrze zrobilaś! kurde czasem to mam wrażenie, że oni tych pasjentów jak bydło traktują
łysa: zdrowka i szybkiej poprawy życze! Też się męczysz Bidulko :*
dorotar:ciężka decyzja.. mój Mężol też nie myśli o wydatkach racjonalnie ;/ w tym miesiącu prawie pól wyplaty poszło na naprawę samochodu i teraz do końca miesiąca to będzie cieniutko...gdybym wiedziała, że chce cos wymieniać to nigdy bym mu nie pozwoliła
inka: gratuluje przyjętej pracy! daj znać którego lipca obrona to kciukasy mocno zaciśniemy
Ach, a my dzisiaj po długim spacerku

Takiej pogody mi było trzeba! Mały sie wyspał, ja pochodziłam troche, może coś tam z kalorii może nawet uciekło ;D teraz Mikołaj śpi, a ja biore sie za lepienie pierogow ruskich
a właśnie! jeszcze się pochwale, ze podczytuje bloga Wawrzyńca Pruskiego ;p nie wiem czy ktoraś z Was zna? Wedlug mnie facet ma genialne poczucie humoru