reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry :-)

Ja dzis nieco dłużej pospalam bo zajęcia dopiero na 13. Promotor oddał mi prace i ja przyjął :-) jupiiiiii!
Od rana nie było prądu więc na początku panika, jak zagotuje wodę na mleko, udało sie na gazowej turystycznej kuchence. Teraz moi panowie sami w domu więc mam nadzieje, ze sobie poradzą!

Poczytalam co u Was ale nie odpisze, bo cieżko to spamietac :-( wybaczcie!
Z domu sie odezwę.

reklama
Mikołaj mi się rozchorował. Biegunka, rozwolnienie i doszła temperatura. Jutro mam jechać z Mają a nie mam co zrobić z Mikusiem, bo m nie ma zamiaru brać urlopu:wściekła/y:

Inka, super!!To kiedy obrona?
Agapa - brak słów co do Twojego M... Zdrówka dla Mikusia!!!

W sobotę do południa idziemy jeszcze raz, tym razem dokładniej pooglądać to mieszkanie i na negocjacje..

Agapa współczuję! u nas udało się bez szpitala.
podawałam elektrolity do picia, w aptece kupiłam lacidobaby i enterol i smecte. podawałam to i w razie wysokiej gorączki czopki. po 5 dniach pozbyliśmy się dziada.

Maxwell obrona niestety dopiero w lipcu.. zostało tylko jeszcze zakończenie i oddać do promotora, recenzenta.
no i przy oględzinach dobrze by było mieć jakiegoś budowlanca, który byłby w stanie ocenić koszta.

My na biegunkę też dostaliśmy Lacidobaby i z 7 kup zrobiło się 2-3. W razie bólu brzucha mieliśmy też smectę podawać ale udało się bez. Tyle, że u nas biegunka zdiagnozowana od łykania śliny i ząbkowania, zawsze najlepiej jednak skonsultować się z lekarzem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry