Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zaje***ta lekarka! Ostatecznie telefonicznie skonsultowałam sprawę z neonatologiem i mam smarować miejscowo maścią Fenistil i łyknąć Zyrtec. W żadnym wypadku nie stosować maści i leków mocno sterydowych, jak Hydrokortyzon, który mi wczoraj na IP przepisali. Dla pewności zadzwoniłam jeszcze do poradni laktacyjnej na oddziale noworodkowym w szpitalu, gdzie rodziłam i mogę Zyrtec przyjąć bez przerywania karmienia. Więc łyknęłam, posmarowałam uszy Fenistilem, wypiłam podwójne wapno i czekam. Oby zadziałało, bo nawet nie mam gdzie iść do lekarza na tym cholernym zadupiu!Milva, wspolczuje nocki.... u nas w porzadku, ale nadal jest kilka pobudek na karmienie. A co do psa - moze teraz dopiero poczul sie zagrozony obecnoscia Maluszka? U mojej siostry pies (suka) gdy Maly pojawil sie w domu przestala jesc....na szczescie to lakomczuch wiec nie na dlugo.... a jak Maly placze, ona zaczyna szekac tak na smutno / wyc.... oby to nie bylo nic powaznego...