Czesc dziewczyny ;-) Mam chwilke to mowie, nie bede taka i cos napisze
U mnie w sumie bez zmian, Ben nadal kiepsko je, jeszcze gorzej spi i w sumie nie wiem juz co robic, od dzis zastosuje metoda 12 godzinna przez tydzien i zobacze czy to cos podziala, wogole czy wasze maluchy tez tak czesto spia? Ben nie sypia dlugo w dzien bo max 40min-1h ale za to bardzo czesto, wstal po drzemce godzinnej o 12.20 a juz o 14.30 plakal bo zmeczony teraz spi mleka od 11.30 nie ruszyl, ugotowalam marchewke i ziemniaka to tak bez super halo zjadl kilka lyzeczek ale mlekiek juz popic nie chcial, duzo nie zjadl wiec jak znam zycie to gorszy dzien z tymi dziaslami, no chyba ze to po nowym jedzonku? Zrobil dzis zielona kupke ale mysle, ze przesadzilam z jablkiem bo rano zjadl taki malutki pojemniczek gruszki z jablkiem i wyoil herbatke jablko-melissa wiec chyba to to? Oprocz tego nic poza marchewka i ziemniaczkiem nie worowadzilam wiec jak macie jakies pomysly to poradzcie prosze :-(
W sobote zrobilam ten dzien dla mnie i dla Zuzi, wzielam ja na ponad 3h do legolandu

Wiem, ze nie dlugo ale A. byl z mlodym w centrum handlowym i przez zeby Benio darl mu sie prawie caly czas wiec jak na pierwszy taki wypad samemu to nie chcialam go bardziej meczyc, w kazdym badz razie bylo super! Mieli przejazdzke ciuchcia i strzelanie do legowych potworow

Plac zabaw, baseny z klockami lego, kino z 4D, ktore bylo super, krotki filmik bo jakies 15 minut ale fajne efekty no i taka karuzela do pedalowania byla, wiece pedalowania, wyzej sie wznosilo

Zjadlysmy sobie tan jedzonko,mpobawilysmy sie i powiem wam, ze moze to tylko zludzenie ale Zuzia znow sie wiecej tuli, ja do nie tez bardziej ciagne. Jakos tak odnowilysmy wiezi
Dzis Benia paszport przyszedl wiec na pewno wszyscy razem lecimy do Polski! Juz tylko 3 tygodnie. Nie moge sie doczekac!
Agapa ja tez cie podziwiam, bo czesto marudze przy dwojce a z twoja gromadka i tym co wam los pod nogi podklada to na prawde super mamuska z ciebie!
maxwell gratulacje cioteczko! Super zdjecia dziewczyn i faktycznie jak kropla w krople wygladaja

kota trzymam kciuki, zeby to nie bylo nic powaznego i szybko zeszl
o!nm
milva mozemy zapisac sie do klubu, ja dzis na nogach od 5 rano a do tego pobudki byly o 12, 1:20, 3 & 4 no i o 5 byl koniec spania, o 6.15 zasnal znowu a o 6.50 juz byl obudzony

sosnowiczanka podpisuje sie pod petycja zdjeciowa :-)

kupinosia jezeli taki lokal, to nawet lepiej, ze robicie w domu, bedzie kameralnie ale rodzinnie a przeciez o to w tym chodzi, no oprocz samego chrztu
;-) A coreczki masz przeslodkie!
dorator powodzenia z ta praca no i dobrze, ze malemu nic sie nie stalo jak spadl

Teraz to juz trzeba miec oczy wokol glowy

Gosia witaj i zagladaj czesciej! Oby wam te choroby odpuscily bo faktycznie przy tym to czlowiek nawet nie ma czasu po d**** sie podrapac

Zuzia znow kaszle, nie nawidze tych wirusow a przedszkole to najwieksza wylegarnia no ale co zrobic :-(
Po wizycie w zeszly czwartek z mlodym bylo wsio ok ale moja blowa juz nie taka jak dawniej i szczepienie bylo na ten piatek a nie poprzedni no ale mam nadzieje, ze sie nierozchoruje. Moja wizyta u lekarza byla, ze tak powiem przewidujaca, kazala mi wrocic z miednica jak znow bedzie mnie bolec bo nie moze potwierdzic diagnozy szpitalnej bez badania

Od wczoraj znow na przeciwbolowych i zoladek znow boli, dzis nie wzielam i jak nadal bedzie bolec to pojde i nie wiem, kopne ja w d**** zeby udowodnic jak nisko moge podniesc noge
To sie rozpisalam .... Milego popoludnia!