Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

..tak więc, wszystko juz załatwione mamy - w kościele, w restauracji i w cukierni..
:-(
Agapa kurde ale mnie znieczulenie jeszcze trzyma,a Mloda nic nie chce;/;/ ehh własnie teraz odcciagam...
Ale zaraz musze jej dac czy cos sie jej stanie??????
Minęły juz prawie 4 h![]()
Z tym glutenem to jest tak: pierwszy raz trzeba podać dziecku nie wcześniej jak w 5 m-cu (czyli teraz), ale nie później niż w 6. W jakiejś ulotce wyczytałam że należy dać ok 1,5 łyżeczki kaszy na 100ml mleka, ale ja raz ściągnęłam tylko 30ml (wrr moje cycki nie dały więcejMaxwell, Bogunice są piękne, szukaliśmy tam ziemi, ale nikt nie chciał sprzedać
u nas też niemiłosiernie leje... senna przez to jestem okrutnie, a dla odmiany Kubuś buszuje i jest pełen energii.
Agapa, dziękuję za instrukcjęjeszcze chciałam dopytać ile ml odciągniętego mleka podajesz Mikusiowi z tą kaszą? Chyba za tydzień-dwa (jak będzie już skończone 5 miesięcy) spróbuję podać Kubie troszkę kaszy, w końcu kiedyś ten gluten trzeba zacząć wprowadzać.
Czy Wasze szkraby też podczas snu tak wędrują po łóżeczku, dziś o 4 Kuba obudził się z płaczek, bo uderzył główką w szczebelki, leżał w poprzek łóżeczka , "w nogach"... nie mam pojęcia, jak on się zdołał tak przemieścić przez sen.
) i dodałam do tego ok. 2 łyżeczki kaszy. Innym razem dałam mu ok. 50ml mleka i ok. 2 łyżeczek kaszki. Zjadł i nic mu nie było.