reklama

Grudzień 2011

reklama
Najlepszego dla polroczniaczkow!:):-)
Maz znowu mnie wkurza, a na dodatek popsul sie pilot od tv... chyba z nadmiaru wrazen...;-)
Ugotowalam botwinke, mam nadzieje, ze jak zjem, to Malemu nic po niej nie bedzie....
Jecie czeresnie?

freiya wczoraj wlasne zblendowalam mu 4 truskawki z bananem i swiezymi browkami i jak widac dzis dostal plesniawki, nie wiem czy nie domylam czy co :-( w kazdym badz razie uczulenia nie dostal ani nic oprocz tych kropeczek w buzi

cześć kobietki
u nas też leje jak ....
a wczoraj byliśmy na kontroli po antybiotykach i wszystko dobrze wychodzić możemy tylko jak jak pogoda beznadziejna:no:
ja też była u gin bo jajnik boli jak ch... i co nawet na usg nie dostałam skierowania bo stwierdził że nie ma takiej potrzeby bo on po badaniu nie wyczuwa dużego torbiela i po okresie zejdzie napewno... zobaczymy!!!

w niedzielę moja kumpela urodziła dziewczykę po ok 10 godz masakra!!!bardzo to przeżywałam bo rodziła tam gdzie ja na tej samej sali a znamy się bo 3,5 roku temu rodziłyśmy razem i przyjaźń jest naprawdę udana. A jestem z niej mega dumna bo pierwszą miała cesarkę a teraz udało się SN a nikt w to nie wieżył, miała chłopca a teraz córeczka :-D:-D:-D fajnie tak musiałam wam napisać...

my w niedziele wybraliśmy się do teściowej i wczoraj wróciliśmy bo M miał 2 dni wolne więc skorzystaliśmy

Kupinosia dziękuję za pamięć:-)
Sosnowiczanka ciepłe uściski dla was
Inka to trzymamy kciuki!!!

wszystkiego naj dla półrocznych smyków!!!!

Papayka ja czeresni nie jem od lat... a to dlatego ze kiedys, dawno, dawno temu kupilysmy z mamą takie piękne, wielkie, słodkie, zjadlysmy z kilo albo lepiej a potem w którą by nie zajrzeć to po 2-3 wielkie, tłuste robale byly :wściekła/y::-( od tamtej chwili czerwsni w ustach nie mialam i juz raczej nie zjem nigdy :(

Freiya
ja mam w domu sloiczek z hippa z truskawkami ale jeszcze nie dawalam Alanowi. Nie dostala Emilka żadnych uczulen?

Kota ochote na pizze to ja mam juz od pol roku ;-)

No, dostal Alan zestrzyk hormonalny, za 1.5 h znowu bedziemy pobierac krew :(

Lekarz dzwonil, zostawi mi recepte na jakis zel do stosowania w buzce przez tydzien, nie wiem jaki to zel, jak odbiore to napisze, ogolnie kazala porzadnie wymyc smoczek i wszystkie butelki, odparzyc, nie dawac malemu smoczka w ciagu dnia tylko do spania jezeli uzywa i smoczek smarowac troszke tym zelem, zel smarowac po podaniu jedzenia lub picia zeby nie wyplukac, do 4 razy dziennie tym zelikiem, rano i na noc przede wszytskim , zabawki tez do sterylizacji po kazdej zabawie i stycznosci z buzka malego :-(

hej kobietki
u nas nocka znowy tragiczna:( a do tego ta pogoda:((
inka gratulacje o podjeciu decyzji rodzenstwa:)) ja narazie raczej mam dosyc chodz bedzie co bedzie:))
sosnowiaczanka to z alanka to kawal faceta jest:) trzymajcie sie tam w tym szpitalu:D

Sto lat dla dzisiejszych półroczniakow:DD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry