Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A oto moja Kruszynka![]()
heh ja podcinałam w 1 ciąży i córcia miała i ma bujną fryzurkęNastazja, mi wszyscy powtarzają, że nie wolno ścina włosów w ciąży. Podobno sprawdzone- jak zetnie się, to dziecko ma rzadkie włosy, jak nie to w miarę gęste, albo gęste. Moja mama mówiła, że jak była ze mną w ciąży to nie ścinała i mam gęste, a z bratem ścięła i ma doś rzadkie hehetak samo słyszałam od znajomej, że jako jedyna ma z rodzeństwa rzadkie. Nie wiem ile w tym prawdy, niby nie wierzę, ale ja pomyślałam, że nie będę ścina, chociaż mam już i tak w pół pleców.
witamWitajcie Mamuski,
Widze ze tu sie troszke wydarzyłoAsko, Dagne GRATULACJE:-)nie było mnie przez kilka dni a tu sie tyle narobiło -oczywiscie pozytywnie
net mi nie chodzi i pisze z pracy za tydzien mi dopiero naprawia
Już sie umowilam na swoja pierwsza wizyte u nowego Ginusia , mam dzieje ze bedzie wszystko ok data 18.06.2011 :-):-):-) Usg pewnie mi zrobi w pozniejszym terminie (połowkowe)
Dziewczynki dzis zjadlam taki pyyyszny obiadek rybka z ziemniaczkami i koperkiem +sałatka z kapusta kwaszona jablkiem i marchewka :-)mniam jutro sobie zrobie powtórke z rozrywki hehehe. Miłego dnia kochane
ale juz duza!!!sliczna dzidziaA oto moja Kruszynka![]()

Babel popisał się nawet saltem
takie jakieś "surowe" to USG, czułam się bardziej jakbym była w urzędzie niż u lekarza po całej tej wizycie. Jedyne co usłyszałam od pani monitorującej to : tutaj jest serce i dzidzia wygląda zdrowa. Z karty przeczytałam, że ma prawie 53mm, przyzierność 1,5 mm, więc chyba w porządku (ale lekarska opinia dopiero po badaniu krwi), glowa wygląda normalnie(to raczej nie po mamusi
). Nawet nie powiedziała wieku (ten ze zdjęcia jest kalendarzowy), może będzie jak przyjdą wynki. Tak bardzo się cieszę.

agapa, super Dzidziulka :-)
Ja też nareszcie się doczekałamBabel popisał się nawet saltem
takie jakieś "surowe" to USG, czułam się bardziej jakbym była w urzędzie niż u lekarza po całej tej wizycie. Jedyne co usłyszałam od pani monitorującej to : tutaj jest serce i dzidzia wygląda zdrowa. Z karty przeczytałam, że ma prawie 53mm, przyzierność 1,5 mm, więc chyba w porządku (ale lekarska opinia dopiero po badaniu krwi), glowa wygląda normalnie(to raczej nie po mamusi
). Nawet nie powiedziała wieku (ten ze zdjęcia jest kalendarzowy), może będzie jak przyjdą wynki. Tak bardzo się cieszę.
Zobacz załącznik 361676
Pozdrawiam Mamuśki![]()

w każdym razie na pewno co najmniej do końca lipca, a nawet sierpnia chcę chodzić do pracy, mam nadzieję, że dam radę i dłużej...
i zjadłam mega jagodziankę.
Jeśli chodzi o przezierność to norma jest do 2,6 więc spokojnie miescisz się w normie.agapa, super Dzidziulka :-)
Ja też nareszcie się doczekałamBabel popisał się nawet saltem
Zobacz załącznik 361676
Pozdrawiam Mamuśki![]()