tajenka
Aktywna w BB
hey dziewczyny:-)
ale macie sliczne zdjecia z Waszymi szkrabami, ja musze czekac do wtorku i juz nie moge wytrzymac:-)
ewka007 nom za mna tez ostatnio chodzi slaski obiad, ale u mnie nie mam mozliwosci isc do restauracja, bo tutaj takich potraw nie serwuja. Chyba bede musiala sie do kogos wprosic, albo sama ugotowac:-) ale jakos nie chce mi sie obiadow gotowac, za duzo zapachow.... czekam i czekam kiedy te okropne mdlosci sie wreszcie skoncza...
ale macie sliczne zdjecia z Waszymi szkrabami, ja musze czekac do wtorku i juz nie moge wytrzymac:-)
ewka007 nom za mna tez ostatnio chodzi slaski obiad, ale u mnie nie mam mozliwosci isc do restauracja, bo tutaj takich potraw nie serwuja. Chyba bede musiala sie do kogos wprosic, albo sama ugotowac:-) ale jakos nie chce mi sie obiadow gotowac, za duzo zapachow.... czekam i czekam kiedy te okropne mdlosci sie wreszcie skoncza...
Oczywiscie snilam o dziecku caaly czas, ale nie byly to juz koszmary. Jednak ten "magiczny" dwunasty tydzien jest dla mnie magiczny. "teraz bedzie juz tylko coarz gorzej" pociszaja mmnie kolezanki
Ale ciesze sie, ze odzylam, w przyszlym tygodniu ide do fryzjera, bo wygladam juz jak czrownica, w weekend mam ochote pojsc na kort poodbijac troche pileczke (przytylam juz 2 kilo, troche za duzo jak na moje 1.55 m). W tym roku akurat sie ciesze z angielskiej pogody.
. Zaczelam tez odczuwac plecy przy dluzszym siedzeniu,tak jak Kota, wiec kultywuje powolne spacery. Mam szczescie za mam taka prace pol na pol fizyczno-umyslowa.
To dobrze, moze wreszcie zacznie mnie traktowac jak Zone a nie dziecko