maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Czyli w sumie nie powinnam się martwić..mój Seba to od razu chce masować - ale jak pomasować kość ogonową?
Co do witamin, ja jeszcze też na foliku (kazała mi lekarka brać do końca 16 tc) i dodatkowo łykam jodek..co do witamin, już w pierwszej ciąży ciężko miałam z tymi specjalnymi w ciąży, dlatego rozpuszczam sobie multiwitaminę ze Zdrowitu..

Co do witamin, ja jeszcze też na foliku (kazała mi lekarka brać do końca 16 tc) i dodatkowo łykam jodek..co do witamin, już w pierwszej ciąży ciężko miałam z tymi specjalnymi w ciąży, dlatego rozpuszczam sobie multiwitaminę ze Zdrowitu..
że musze ja brać praktycznie do końca ciąży-ze względu na moje wczesniejsze problemy.
co 40 sekund tak mnie bolalo ze myslalam ze sie znajde na innym swiecie
moze dlatego ze sie przejadlam ale to bylo cos starsznego moj M juz chcial jechac do szpitala ,mialam fale goraca z bólu juz myslalam ze to koniec i zaraz ze mnie wyleci maleństwo
Ale wzielam nospe i mi przeszło , juz poczekam do 18 czerwca na wizyte i zobaczymy co powiem moj Gin, ale bede przez ten czas napewno chodzic jak na szpilkach
Bardzo sie boje ze z dzidzia moze byc cos nie tak :-
wiec zakupie i napewno dam wam czy warto kupic:-)
ogólnie bardzo nie przyjemne to bylo:-(wytrzymam juz kochana do wizyty. wydaje mi sie ze i tak to by nic nie zmieniło co ma byc to bedzie.Trzymam mnie na duchu to ze nie mam plamien.